Pretraži

Drama u porodici poznate pevačice: Mlađa sestra Majli Sajrus se “vrti“ oko njenog bivšeg dečka i svi se pitaju samo JEDNO! (FOTO)

News
0
Foto; Valerie Macon / AFP / Profimedia

Noa Sajrus uhvaćena je kako lajkuje fotografije bivšeg muža svoje rođene sestre Majli, a fanovi ove poznate pevačice nisu mogli, a da ne primete to.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Naime, Liam Hemsvort, inače bivši muž Majli Sajrus, objavio je fotografiju iz teretane, a jedan od lajkova sa fotografije upravo je bio od rođene Majline sestre – Noe.

Koliko su fanovi ažurni pokazuje činjenica da je na Tviteru ubrzo osvanuo skrinšot njenog lajka, pa i razne spekulacije na račun ovog lajkovanja.

Dok su Majlini fanovi neumorno komentarisala da ovo uopšte nije u redu sa Noine strane i da joj ovako nešto ne treba u životu, neki su ipak mislila da se to slučajno dogodilo i da ova mlada umetnica nije imala bilo kakve loše namere, pogotovo ne sa bivšim mužem svoje rođene sestre.

Ubrzo se oglasila i Noa na svom Instagram storiju i pokazala ljudima da je nije briga šta je uradila kao i da joj nije važno.

“Nikog nije briga“, napisala je Noa kratko na svom Instagram storiju aludirajući na lajk koji je ostavila na fotografiji Liama Hemsvorta.

Nije tajna da ove dve rođene sestre ipak nisu baš u velikoj sestrinskoj ljubavi što pokazuje i to da su izabrale strane, pa se jedna opredelila za mamu, dok je druga ipak izabrala tatinu stranu nakon razvoda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Prvi znaci drame između Majli i Noe primećeni su u oktobru 2023. godine kada je Noa ostavila javan komentar ispod jednog od Majlinih videa gde je pričala o svojoj karijeri, kao i kako je to odrastati pored poznate sestre.

“Kakvo nepoštovanje u videu…“, napisala je Noa tada.

Da li će ovaj lajk još više narušiti odnos ove dve sestre, ostaje nam da vidimo, ali znajući njih postoji velika verovatnoća da će ovo prerasti u jednu veliku porodičnu dramu kako to samo one umeju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News