Pretraži

„JOŠ SAMO DA MI SE GOSPA UKAŽE“: Šeron Stoun čestitala Severini rođendan, evo kakvu joj je poruku poslala (VIDEO)

Showbiz
0
Photo:Instagram/Severina

Pored raskošne zabave, ono čime se pevačica pohvalila na društvenim mrežama je i čestitka koju je dobila od holivudske glumice Šeron Stoun.



Naime, glumica joj je uputila video-čestitku u kojoj je izrazila koliko prati i poštuje rad naše pevačice.

  • Zdravo, prelepa. Radosna sam što mogu da ti poželim srećan rođendan, posebno zato što znam da ti radiš divne stvari za ljude širom sveta. Ono što ti radiš je prelepo, ti si tako divna. Nadam se da ćeš imati divan i magičan rođendan i da će se tako nastaviti cele godine i nadam se da ćemo moći u narednom periodu da uživo pozdravimo jedna drugu. Želim ti sjajan dan – poručila je Šenon Severini.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je poruku podelila na Instagramu i uz opis pokazala koliko je oduševljena ovim potezom. 

  • Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročiti nešto o Šeron Stoun, koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže. Što reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarka, a izdala je i knjigu u kojoj, između ostalog, progovara o svojoj borbi za dete, koje je mogla viđati samo jednom mesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gde je najranjivija. Drugo ne postoji gde je možeš slomiti. Šeron Stoun, živi večno – napisala je Severina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz