Pretraži

„JOŠ JEDAN RAZLOG ZA SLAVLJE“: Darko Lazić o potencijalnoj udaji svoje majke, pa otkrio da li provodi vreme sa njenim izabranikom

Showbiz
0
darko lazić
Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Pre izvesnog vremena, u javnosti se pojavila vest da majka Darka Lazića, Branka, uživa u ljubavi sa izvesnim Draganom Paunovićem, vlasnikom marketinške agencije.

Da je njihova ljubav ozbiljna stavili su jasno svima do znanja kada su se zajedno pojavili na Darkovoj svadbi, a nakon toga i sam Dragan se više puta izjašnjavao o ovom odnosu i naveo da su on i Branka srećni u ljubavi, te da imaju velike planove.

S obzirom na to da Dragan zbog posla živi na tri relaciji, Srbija-Holandija-Pariz, on je otkrio da želi da oženi Branku upravo u Parizu, koji je poznat kao Grad ljubavi.

Darko je podržao majčinu vezu, ali i naglasio da se ne meša u njene odluke o privatnom životu. Ipak, juče je osvanula vest da folker iako odobrava vezu, nije nikako za udaju svoje majke.

Međutim, Darko se ubrzo oglasio i naveo da je ovo neistina.

„Bože me sačuvaj! Medijima očigledno fale vesti, a pošto nemaju šta ružno da napišu, pišu bilo šta. Upravo sedim sa majkom i njenim dečkom“, rekao je on za „Informer“, a na pitanje kako bi reagovao kada bi mu mama saopštila da je odlučila da se uda, popularni pevač je kao iz topa odgovorio:

„Taman još jedan razlog za slavlje!“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz