Pretraži

DARKO LAZIĆ POSETIO MESTO GDE JE UMALO IZGUBIO ŽIVOT: “Hvala ti Bože što me čuvaš“ (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:darkolazicofficial

Poznati pevač Darko Lazić posetio je mesto gde je doživeo saobraćajnu nesreću, pa je na svom Instagram storiju podelio potresnu fotografiju u znak sećanja na taj događaj.

Rano jutros se pevač Darko Lazić uputio na mesto gde je pre pet godina doživeo saobraćajnu nesreću koja ga je zamalo koštala života.

On je posetio i usnimio deo puta na kom se to dogodilo u Brestaču, a zatim i objavio to na svojoj društvenoj mreži Instagram.

“Pre 5 godina u 07:00 Hvala ti Bože što me čuvaš“, napisao je Darko na fotografiji koju je postavio na svoj profil povodom petogodišnjice nemilog događaja.

 

Foto:Printscreen/Instagram:darkolazicofficial
Foto:Printscreen/Instagram:darkolazicofficial

Prisetimo se, Darko je 23. oktobra 2018. godine u jutarnjim časovima imao saobraćajnu nesreću kada mu se prevrnuo automobil. Hitno je prebačen u Kliničko-bolnički centar u Zemunu gde su mu konstatovane teške telesne povrede, a i da je životno ugrožen.

Pevač je bio 23 dana u veštačkoj komi i do poslednjeg dana se nije znalo da li će uspeti da preživi i ukoliko preživi da li će imati neke posledice.

– Ja sam imao saobraćajnu nesreću u oktobru 2018. i bukvalno sam posle nekoliko sati bio otpisan. Skroz sam potonuo. Bio sam dva meseca u bolnici. Da ne pričam o povredama, koje su stravične: 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, karlica, grudni koš, hematom na glavi, slezina, bubreg… Sve, sve. Disao sam na aparatima mesec dana. Bio sam 23 dana u komi.

-To je jako čudna stvar. Non-stop sam imao u glavi i viđao sam neke bele ili svetloplave zavese koje su stalno bile tu, letele su. Viđao sam i neke ljude koje ne poznajem uopšte. To malo ljudi zna i, evo, sad sam to rekao. Tih 23 dana kome je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio – otkrio je Lazić, a na konstataciju svojih sagovornika da bi to moglo da se shvati kao da je bio na drugoj strani, rekao je za Telegraf.

– Klinički sam bio mrtav, u komi. Znam da su me reanimirali. To su mi rekli kasnije, tako da, eto, postoji nešto sigurno- dodao je Darko.

@nikolaradinpodcast Kafana – Darko Lazić #radinronin #podcast #srbija #balkantiktok #nikolaradin #darkolazic #humor ♬ original sound – Nikola Radin Podcast

Nakon oporavka gostovao je u jednom podkastu, gde je ispričao sve o svojoj nezgodi, pa se osvrnuo i na period kada su mu saopštili da možda više neće moći da bude pokretan

– Ceo taj oporavak je trajao nekih mesec dana, dosta kilograma sam nabacio, baš sam se ugojio. Tada su mi rekli da možda nikada neću moći na noge. Osetio sam se jako bezvredno i na dnevnoj bazi sam jeo. Posle toga sam imao operaciju, sve je krenulo nabolje, dosta sam smršao, spreman da se pojavim jači nego ikada – ispričao je pevač u jednom podkastu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Podsetimo, Darko sada uživa u ljubavi sa svojom ženom Katarinom Lazić, sa kojom je nedavno započeo bračni život, nakon što su se pred brojnim zvanicama sa estrade, prijateljima i članovima porodice, zavetovali jedno drugom na večnu ljubav.

Darko je u svojoj prvoj izjavi nakon venčanja jedva suzdržao emocije, i istakao da mu na ovaj dan nedostaje otac.

– Trudim se da zadržim suze, ali neke stvari ne možeš da sakriješ. Ja sam bio najemotivniji. Grašo će nam pevati pesmu za prvi ples. Čekamo još jedan običaj da ispoštujemo, čekamo ključ da nam stigne. To mi je bilo bitno da ispoštujemo. Šta da radimo, nedostaje mi otac, ali život ide dalje. Kaćina sestra Tijana nas je spojila, zajedno smo pevali pre dosta godina. Rekla mi je „nemoj da mi diraš sestru“. danas je svadba, a sutra će biti ručak kod kuće za rodbinu i prijatelje – rekao je Lazić tom prilikom za „Kurir“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz