Pretraži

Jana Dačović i Ana Ivanović zajedno u Berlinu: Bivša teniserka zablistala u haljini koja obara sa nogu (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/janadacovic

Naša influenserka Jana Dačović i bivša teniserka Ana Ivanović posetile su Berlin povodom jednog modnog događaja, a njihove haljine su sve ostavile bez teksta.

Jana često putuje i uvek svoje pratioce na društvenim mrežama obraduje zanimljivim sadržajima sa svojih putovanja. Pored toga što su njeni klipovi neretko vezani za putovanja, ona prvenstveno na svom kanalu daje modne savete vezane za šminku i oblačenje, a sada je i u Berlinu uspela sve da zaseni svojim odabirom haljine.

Naime, ona je u glavni grad Nemačke otišla upravo povodom jednog modnog događaja, a društvo na ovom putovanju joj je pravio njen dečko, influenser Stefan Vuksanović poznatiji kao Muđa. Pored njih ovom događaju su prisustvovale i druge poznate ličnosti, a između ostalog i naša bivša teniserka Ana Ivanović, koja je godinama u srećnom braku za poznatim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

Ana i Jana su se srele na ovom događaju i zajendo ispozirale, pa je nastala fotografija o kojoj će se dugo pričati.

Foto: Instagram printscreen/janadacovic

Na slici se vidi Jana u predivnoj dugoj srebrnoj haljini. Ovaj komad odeće koji Jani stoji kao da je samo za nju pravljen je ispunjen šljokicama, a ono što je posebno ističe jeste duboki razrez. Jana je haljinu ukombinovala sa dubokim crnim čizmama i crnom torbicom.

Što se tiče Ane, ona se odlučila za crnu usku haljinu na bretele sa neobičnim izrezom sa strane a sve je uparila sa crnim cipelama na štiklu. Kada je u pitanju frizura Ana se odlučila za puštenu kosu uvijenu u blage talase.

Ova slika je naišla na velika oduševljenja fanova, a Jana je osim ove fotografije sa svojim fanovima podelila i mnoštvo drugih na kojima je pokazala hotel u kom su odseli kao i na koji način brine o svojoj koži.

Foto: Instagram printscreen/janadacovic

Osim Jane, fotografije sa ovog putovanja je podelio i Muđa, pa je pokazao kako ljudi sa Balkana koji žive u Berlinu žele da ga ugoste.

  • „Da te dočekamo!“, „Ajde svrati na kafu“, „Dolaziš kod mene“ – bile su samo neke od poruka koje je dobio, na šta je on srdačno odgovorio.
Foto: Instagram printscreen/jmudja

– Voleo bih da imam više vremena i napravim mini skup ali ovoga puta nema šanse. Možda neki drugi put ljudi, hvala svima!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz