Pretraži

„Jako sam žalosna!“ Sanja Vučić doživela neprijatnost sa dostavljačem, pa se javno požalila fanovima i objavom nasmejala sve (FOTO)

Showbiz
0
SANJA VUČIĆ
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Pevačica Sanja Vučić redovno na svojim društvenim mrežama objavljuje zanimljive događaje iz svog života, a i ovog puta uspela je da nasmeje svoje mnogobrojne fanove.

Mlada pevačica ovog leta neumorno radi, što se može primetiti po objavama na njenom Instagramu. Ako je suditi po footgrafijama i snimcima njeni nastupi su uvek rasprodati, a vremena za odmor je vrlo malo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Poznati i kada imaju vremena za odmor iskorišćavaju ga na najbolji mogući način, a a Sanji se u pauzi od nastuupa pored malog odmora, dogodila i neprijatna situacija sa dostavljačem.

Naime, u poslednjih nekoliko meseci počela je velika pomama za poručivanjem sa sajta “Temu“, gde za kratko vreme ti stignu proizvodi koji su jeftiniji nego u lokalnim radnjama.

Svi influenseri i poznati ne kriju da im je to postala opsesija, a očigledno i Sanji Vučić.

Kako je sama istakla, dok je čekala da joj stigne paket, jer je u poruci rečeno da će stići tog dana, o a je pokušavala da pozove dostavljača međutim dogodilo se to da ju je kurir blokirao, te nije mogla da stupi u kontakt sa njim.

Foto:Printscreen/X:sanjalilwolf93

“Blokirao me je poštar!“započela je Sanja, pa nastavila:

“Stigla mi je poruka da će paket da mi bude dostavljen, i nema ga ceo dan, bukvlno sam ga dva puta okrenula, nije se javio. Kad sam htela treći put, vidim blokirana! Da ja budem sto posto sigurna, pitam drugaricu da okrene ona, njoj zvoni, onda mi je bilo jasno. Jako sam žalosna!“.

Sanja dalje nije izveštavala pratioce šta se dogodilo sa paketom i da li je stigao, a mnogi su se u komentarima našalili na njen račun uz reči da je možda zadržan paket, jer se poštaru dopao sadržaj, iako je to nemoguće uraditi.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz