Pretraži

Ponovo na Instagramu posle 4 godine: Megan Markl se vratila na društvene mreže, a za to ima POSEBAN razlog

News
0
megan markl princ hari
Foto: WALTER / Bestimage / Profimedia Slično

Posle višegodišnjeg izbegavanja društvenih mreža, Megan Markl je najavila svoj veliki povratak otvaranjem Instagram profila na kom je prikupila već nešto više od 300 hiljada pratilaca, a ubrzo otkrila i pratiocima čime će se baviti u budućnosti.

Megan Markl je ponovo na Instagramu. Vojvotkinja od Saseksa najavila je novi projekat pod nazivom “American Riviera Orchard“. Instagram profil koji izgleda kao lifestyle brend nosi biografiju koja glasi: „Od Meghan, vojvotkinje od Saseksa. Osnovano 2024.“

Prva objava na stranici je ona Megan Markl, koja je prikazana kako bere cveće i kuva u kuhinji uz pesmu „I Wish You Love“ pevačice Nancy Wilson.

Šta je American Riviera Orchard?

Foto:Printscreen/Instagram:americanrivieraorchard

American Riviera Orchard je očigledna referenca na Santa Barbaru, grad u Kaliforniji gde Megan i njen suprug princ Hari žive sa svoje dvoje dece, princom Arčijem i princezom Lilibet. Većina lokalaca naziva Santa Barbaru „Američka Rivijera“ zbog njene umerene klime i bujnih pejzaža. Lokalci takođe reklamiraju njihovu vinsku kulturu svetskog ranga. Meganin novi poduhvat dolazi sa logotipom koji uključuje ime Montecito, naziv susedstva u kojem žive.

Meghan planira da se upusti u posao uređenja doma sa brendom, kako izvori sugerišu, trenutno je u toku postupak za registraciju zaštitnog znaka za brend. Kada bude odobren, American Riviera Orchard će prodavati posuđe za serviranje, posuđe za piće uključujući dekantere, kuhinjske krpe i jestive poslastice poput želea, džemova, marmelade i namaza.

Povratak na Instagram posle 4 godine

princ hari megan markl
Foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je poslednji put bila na Instagramu 2017. godine kada je ugasila svoj lifestyle blog The Tig. Tada je koristila svoj blog da deli svoju omiljenu hranu, otkrića tokom putovanja i slično. Ugasila je svoje društvene medijske profile nakon što je postala verenica princa Harija.

Sa American Riviera, Megan Markl će se prvi put pojaviti na društvenim mrežama od 2020. godine, kada su ona i njen suprug princ Hari poslednji put ažurirali svoju Instagram stranicu Sussex Royal. Oni su ugasili stranicu nakon što su se povukli sa kraljevskih dužnosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News