Pretraži

Ja moram da se pipnem i liznem… Nataša Bekvalac sve zbunila ovom izjavom (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/bekvalceva

Nataša Bekvalac je nedavno gostovala u emisiji "Premijera" gde je govorila o koncertu koji će održati 14. februara 2020. godine u Štark areni.

——————– Sponsored ——————–

Ona je između ostalog izjavila koliko joj je bitno da bude bliska sa svojim fanovima i ima interakciju sa njima tokom nastupa, a onda je sve nasmejala i pomalo zbunila kada je objasnila kako dobila energiju od publike dok peva:



  • Gledala sam razne svetske zvezde, zaključila sam da, i kad je koncert preskup, kao što će biti i naš, i kad je scenografija fenomenalna, ali ako izvođač nema kontakt sve pada u vodu. Ako se ne uključiš previše, sve bude fenomenalno, ali nešto fali, fali to što je najvažnije, sve što radimo pada u vodu ako ti ne možeš da uđeš u vezu, u srce svakog čoveka. U Tivtu sam shvatila, posle sam bila i u Areni na koncertima, meni bi kao izvođaču zasmetalo što je publika odvojena od izvođača. Nemoj mi odvajati, ja moram da se pipnem i liznem sa njima. Ja funkcionišem kada mi pruže ruke i onda mogu da obrćem tu energiju, meni treba da se ja diram sa mojom publikom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Umorna i srećna❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Dec 1, 2019 at 3:18pm PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz