Pretraži

,,IZGUBILA SAM NEVINOST SILOVANJEM“: Demi Lovato progovorila o svom traumatičnom iskustvu

Showbiz
0
Photo: Instagram/ddlovato

Takođe je otkrila da se predozirala 2018. godine kada ju je diler heroina seksualno napao. Kada se nedugo zatim povratila, vratila se toj istoj osobi.

  • Nazvala sam ga i rekla:„ Ne, *ebaću te." Ništa se nije popravilo. Osećala sam se gore. To je iz nekog razloga bio moj način da povratim moć – rekla je pevačica (28) u YouTube dokumentarcu.

  • Sve to je učinilo da me vrati na kolena i molim Boga za pomoć – dodala je ona.

Bivša Diznijeva zvezda otkrila je da se takav incident nije prvi put dogodio.

– Kada sam bila tinejdžer, bila sam u vrlo sličnoj situaciji. Izgubila sam nevinost silovanjem – rekla je Demi.



  • Muvali smo se, ali ja sam rekla da ne želim dalje, bila sam devica i nisam htela to da promenim na taj način. Nije bilo bitno, ta osoba je svejedno to uradila. Ja sam to zaključala u sebi i uverila samu sebe da je moja krivica jer sam otišla u sobu s njim, jer sam se muvala s njim – rekla je Demi.

 – Bila sam deo Diznijeve gomile koja je javno rekla da će čekati do braka – istakla je.

– Moj prvi put nije bio romantičan, bio je sr*nje. A onda sam još morala stalno da viđam tu osobu, pa sam prestala da jedem i snalazila se na druge načine – sekla sam se, povraćala, šta god… I moja bulimija se toliko pogoršala da sam počela da povraćam krv – ispričala je.

Lovato je imala 15 godina kada je silovana. Te 2007. godine bila je godina na kojoj je prošla audiciju za Camp Rock i Sonny With a Chance – obe uloge je dobila.

Dvostruko nominovana zvezda za Gremi nagradu rekla je da se u to vreme bojala i da govori, jer je bila „deo one Diznijeve gomile“ koja je javno objavila da čeka brak da bi imala seks.

Podsetimo, osim nje, Selena Gomez, Majli Sajrus i braća Džonas su nosili tzv. prstenje nevinosti, koji su simbol nevinosti pre braka. Zbog takvog odgajanja Demi je mislila da mora da ćuti o silovanju koje je doživela.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz