Pretraži

„Došlo je vreme da i ja biram venčanicu“: Ivana Dudić novom fotografijom nagovestila da je spremna za brak?

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/dudicivana

Poznata glumica Ivana Dudić se pohvalila novim slikama na svom Instagramu gde je pokazala da je konačno došao red i na nju da bira venčanicu.

Glumica inače privlači veliku pažnju fanova, što svojom izuzetnom glumom, što svakodnevnim objavama na Instagramu zbog kojih je na ovoj društvenoj mreži prati preko 100 hiljada ljudi.

Ona nas je nedavno obavestila i sve zabrinula vešću da ima boginje.

– Prijatelji, braćo, kumovi… Samo da znate da sam dobro, nema me i ne kačim ništa jer sam dobila j**ene boginje u 32. godini. Ok sam. Lažem, nisam ok, ali ću biti. I kada se opet prolepšam eto mene, štaviše nećete znati šta ćete sa mnom – napisala je ona na svom storiju.

Iako je ovo zabrinulo mnoge, Ivana se očigledno opravila bez problema, a sada je došao red na lepše vesti. Naime, ona je na svom Instagarmu postavila fotografiju na kojoj pozira u venčanici, pa je napisala:

– Došlo je vreme da i ja biram venačnicu!

Foto: Instagram printscreen/dudicivana

Iako su mnogi pomislili da se glumica udaje, ipak nije bila reč o tome. Ona je, kako je kasnije otkriveno, samo pozirala za naslovnu stranu jednog časopisa, ali ono što su svi primetili jeste da joj je venčanica predivno stajala.

Inače, njena aktivnost na Instagarmu svakako ne prolazi neprimećeno, a ona je jednom prilikom pričala kako ponekad dobija nepristojne ponude putem ove društvene mreže.

– Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže štikle. U sred, ljudi, u centru grada! (smeh) Kaže: „Ja hoću da to svi gledaju“, ja se mislim da l’ je ovo realno… Da l’ zna šta piše, a pedikirka mi kaže, kad sam joj ispričala ovo: „Ma, ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo“ – ispričala je Ivana Dudić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz