Pretraži

„NISAM OK, ALI ĆU BITI!“ Ivana Dudić javno progovorila o zdravstvenom problemu sa kojim se suočila

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/dudicivana

Poznata glumica Ivana Dudić suočila se sa zdravstvenim problemom, pa je o tome obavestila svoje pratioce na Instagramu i otkrila im kako se sada oseća.

Ivana Dudić nerertko privlači veliku pažnju medija zbog svog velikog talenta za glumu, ali i svog izgleda. Pored medija, ona dosta pažnje usmerava na sebe i na Instagramu gde neretko kači trenutke iz svog privatnog života.

Ipak. Ivana se nakratko povukla sa društvenih mreža što je iznenadilo, ali i zabrinulo njene brojne pratioce, a sada je rešila da otkrije o čemu je reč.

Naime, Ivana je na Instagramu objavila da je dobila boginje i da zbog toga nije aktivna na društvenim mrežama, a potom je otkrila i kako se oseća.

– Prijatelji, braćo, kumovi… Samo da znate da sam dobro, nema me i ne kačim ništa jer sam dobila j**ene boginje u 32. godini. Ok sam. Lažem, nisam ok, ali ću biti. I kada se opet prolepšam eto mene, štaviše nećete znati šta ćete sa mnom – napisala je ona na svom storiju.

Foto: Instagram printscreen/dudicivana

Pored toga što je aktivna na društvenim mrežama, ona često na Instagarmu dobija nepristojne ponude zbog fotografija koje objavljuje, pa je jednom prilikom za medije pričala na ovu temu.

– Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže štikle. U sred, ljudi, u centru grada! (smeh) Kaže: „Ja hoću da to svi gledaju“, ja se mislim da l’ je ovo realno… Da l’ zna šta piše, a pedikirka mi kaže, kad sam joj ispričala ovo: „Ma, ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo“ – ispričala je Ivana Dudić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz