Pretraži

Popularna srpska glumica progovorila pod kojim uslovima snima vrele scene

Showbiz
1
Screenshot: Instagram/ dudicivana

Glumica Ivana Dudić u poslednjih par godina važi za jednu od najatraktivnijih glumica srpske kienamtografije, a neretko je u svojim ulogama morala da ima i provokativne i obnažene scene. 

Snimanje eksplicitnih scena ne prihvata po svaku cenu, već isključivo ako za njih postoji opravdanje, a u razgovoru za domaće medije je istakla šta mora da se dogodi da bi uzela učešće u ovakvim scenama.

  • Moj jedini uslov je taj da bude što manje ljudi u tom trenutku. Znači, samo da budu prisutni samo oni koji su neophodni, a to su kamerman, snimatelj i ako treba reditelj da navodi. Ukoliko se ne snima tonski naknadno, onda postoji mala nelagoda, pa je reditelj tu neophodan da navodi i govori šta da radiš, kako da zabaciš kosu, staviš ruku… To je moj uslov – rekla je Ivana pa dodala: 

  • Mislim da sve to zavisi od osobe do osobe. Nije prijatno skinuti se ni pred kolegama, snimateljima, toncima, ali konkretno ja to gledam kao na svoj glumački zadatak. To je moj posao, a moj zadatak je da što bolje dočaram ljubavnu scenu, pa i vođenje ljubavi. Nije mi neki veliki problem da snimam scene seksa, ali postoje glumci koji su naprosto stidljiviji i nije im prijatno, i to je legitimno – izjavila je glumica.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz