Pretraži

„NAČINJENA MI JE MNOGO VELIKA ŠTETA“: Ivana Boom Nikolić tužila Youtube – slučaj završio na sudu, a ovo je razlog!

Showbiz
0
ivana boom nikolić
Foto: Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

Pevačica Ivana Boom Nikolić doživela je neprijatnost nakon što je veštačka inteligencija njenu odeću prepoznala kao „golotinju“, pa je zbog toga njen video uklonjen sa Youtube platforme.

Poznata pevačica i bivša članica grupe „Hurricane“ često privlači veliku pažnju svojim izgledom, kao i odevnim predmetima koje nosi, ali ovoga puta je privukla pogešnu pažnju. Ona je nedavno izbacila spot za svoju novu pesmu, a u spotu se pevačica pojavljuje u plastičnom žutom korsetu. Ovaj korset se svideo mnogima, međutim – veštačka inteligencija nije baš bila zadovoljna!

Kako se navodi, veštačka inteligencija je ovaj njen stajling prepoznala kao da je pevačica gola, pa je video uklonjen sa Youtube platforme. Ivana je ostala šokirana ovim, pa je o tome progovorila u jednoj emisiji.

– Veštačka inteligencija nije toliko inteligentna, s obzirom na to da sam imala neki plastični korset, a veštačka inteligencija misli… Sada smo na sudu, tužila sam Jutjub. To je šteta mnogo velika načinjena – rekla je Ivana Boom Nikolić u emisiji „Amidži šou“.

ivana "boom" nikolić
Screenshot: Instagram/ivana_boom_nikolic

Podsetimo se, pevačica je nedavno pri poseti jedne modne reviji kada su svi komentarislai njen izgled otkrila da li se sama sprema za takve događaje.

– Znam da dobro izgledam i ne treba mi mnogo vremena. Imam stilistu kada su nastupi ili spotovi u pitanju, ali kada su ovako neki događaji dam sebi malo oduška i sama se spremim – rekla je ona, prenosio je „Informer“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz