Pretraži

„BITNO MI JE DA JE NORMALAN“: Ivana Nikolić priznala kakvi je muškarci privlače, pa otkrila sve o susretu sa poznatim MILIONEROM

Showbiz
0
ivana boom nikolić
Screenshot: Instagram/ivana_boom_nikolic

Pevačica i nekadašnja članica grupe „Hurricane“, Ivana Nikolić, našla se sinoć na jednoj modnoj reviji u poznatom prestoničkom restoranu.

Ivana aktivno radi na svojoj solo karijeri, a mnogi često komentarišu atraktivan izgled ove pevačice, pa komplimenti na njen račun nisu izostali ni sinoć. Ona je okupljenim medijima otkrila da li se sama sprema za ovakve javne događaje ili ipak ima pomoć stiliste.

„Znam da dobro izgledam i ne treba mi mnogo vremena. Imam stilistu kada su nastupi ili spotovi u pitanju, ali kada su ovako neki događaji dam sebi malo oduška i sama se spremim“, rekla je ona, prenosi „Informer“.

Pevačica se nedavno na odmoru u Turskoj upoznala sa poznatim kuvarom i milionerom koji poseduje svoj lanac restorana Nusretom. Pored toga što su se slikali zajedno, čini se da Turčin ostao opčinjen našom pevačicom, te su se pojavile spekulacije da je veoma zainteresovan za Ivanu.

Ona je sada otkrila detalje tog odnosa, kao i kako je došlo do upoznavanja sa milionerom.

„Slučajno smo se videli i upoznali u Turskoj, u njegovom restoranu. On je zaista bio divan prema meni i mojim prijteljima koji su mi pravili društvo. Nemam ništa loše da kažem za njega, udelio mi je kompliment. Drago mi je zbog toga, ne znam šta mu se posebno dopalo kod mene, možda duga kosa“, rekla je Ivana Nikolić sa širokim osmehom na licu, pa otkrila koje osobine muškarac mora da poseduje kako bi je osvojio.

„Bitno mi je samo da je normalan, meni možda ljudi ne veruju kada to kažem, ali zaista je tako. Bitno da je muškarac normalan i harizmatičan, da imam o čemu da pričam sa njim i da mi je zanimljiv.“

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz