Pretraži

Istorijska naslovnica poznatog modnog časopisa: 40 najmoćnijih žena šoubiznisa okupilo se zbog NJEGA (FOTO)

Showbiz
0
Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Po mišljenju mnogih došao je kraj jedne ere u britanskom Vogu!

Martovska naslovna strana najpoznatijeg modnog časopisa predstavlja presedan u istoriji Voga, s obzirom na to da je glavnom uredniku Edvardu Eninfulu pošlo za rukom da okupi 40 najpoznatijih žena šoubiznisa koje su više puta krasile naslovnu stranu ovog časopisa, te je ovo najveći broj žena koji se ikada našao na naslovnici.

Razlog ovog posebnog izdanja je upravo povlačenje glavnog urednika Eninfula sa njegove pozicije posle šest i po godina rada. Edvard je prvi muškarac koji se našao na poziciji glavnog i odgovornog urednika ovog časopisa, a posle 75 naslovnica, odlučio je da ode uz jednu koju će biti teško nadmašiti.

Otkrivajući kako je došao do izbora legendarnih žena, Edvard je napisao: „Kada je došlo do mog poslednjeg broja, znao sam da će naslovnica biti posvećena ženama. Naravno!“

Još u junu prošle godine godine, Eninful je najavio svoje povlačenje iz britanskog Voga kako bi preuzeo drugu poziju u kompaniji „Konde Nast“ (izdavača ,,Voga“, ,,Njujorkera“ itd.). ​

Imena poznatih dama na naslovnici su dobro poznata, a samo neka od njih su: Viktorija Bekam, Kara Delavinj, Majli Sajrus, Selma Hajek, Naomi Kembl, Sindi Kraford, Serena Vilijams, Opra, Kejt Mos, Linda Evađelista, Điđi Hadid i brojne druge pevačice, glumice i supermodeli koje su obeležile industriju zabave.

„Kraj jedne ere. Ne bih ovo propustila ni za šta na svetu“, napisala je Viktorija Bekam. „Kakav trenutak. Kakva je čast i zadovoljstvo bilo podeliti ovo iskustvo i biti u prisustvu i energiji ovih žena“, podelila je svoje utiske Điđi Hadid. „Samo Edvard Eninful može da postigne da 40 najmoćnijih žena doleti u Njujork i pozira za njegovu poslednju naslovnicu“, napisala je Opra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz