Pretraži

Najpopularnija tiktokerka raskinula sa dečkom nakon godinu dana veze: On se prvi oglasio, a ovo je razlog

Influence
0
Foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Najpoznatija tiktokerka na svetu koju mladi obožavaju je nakon godinu dana raskinula vezu sa dečkom, a on je izneo razlog prekida.

Čarli Damelio na Tiktoku prati skoro 152 miliona pratilaca i ovom brojkom ona je na drugom mestu, odmah ispod Kabija Lejma. Čarli je jedna od prvih na svetu koja je stekla popularnost na ovoj društvenoj mreži pokazujući svoje plesove i postavljajući trendove. Ona je takođe ušla u istoriju kao prvi tiktoker koji je dobio 100 miliona pratilaca čime je prevazišla mnogo popularnije zvezde kao što su Vil Smit koji ima duplo manje pratilaca nego ona i Selena Gomez i Kajli Džener koje imaju tri puta manje.

Poslednjih godinu dana ona je veliku pažnju privlačila svojom vezom sa Landonom Barkerom, sinom bubnjara Travisa Barkera, muža Kortni Kardašijan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Landon Barker (@landonasherbarker)

Ovu vest je objavio sam Landon i to putem svog Instagram profila na kom je napisao:

Hej ljudi, želeo sam samo da vam kažem da Čarli i ja nismo više zajedno. Raskinuli smo da bismo se fokusirali na same sebe – napisao je on i dodao:

– I dalje smo prijatelji i jako se volimo. Zahvalan sam na vremenu koje smo proveli zajedno i nadam se da ćete poštovati našu odluku. Hvala vam svima, volim vas puno.

Njih dvoje su prvi put primećeni zajedno u junu 2022. godine kada su zajedno napustili jedan koncert u Los Anđelesu, a u julu iste godine su zvanično potvrdili svoju vezu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence