Pretraži

„Imala sam dosta problema u poslednje vreme“: Emina Jahović otkrila zašto se povukla, pa progovorila o zdravstvenom stanju

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:yaemina

Poznata pevačica Emina Jahović je nedavno imala nezgodu prilikom koje je povredila tetivu, a sada je otkrila kako se oseća nakon nekoliko meseci mirovanja.

Emina Jahović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj javnoj sceni, a svoju atraktivnu figuru pevačica održava zdravom ishranom i redovnim treninzima. Ipak, ona je nedavno zabrinula svoje fanove fotografijama na Instagramu na kojima se moglo videti da joj je leva noga povređena, te da se kreće uz pomoć štaka.

„Život mi je rekao da moram da usporim“, napisala je Emina tom prilikom, a kako je ta objava izazvala veliku zabrinutost fanova, ona se oglasila malo nakon toga i objasnila o čemu se radi.

Foto:Printscreen/Instagram:yaemina

„Danas je ovaj, prilično naivan story, izazvao dosta interesovanja, a nisam se baš nadala da ćete se toliko zainteresovati. Povredila sam ligament na levom skočnom zglobu. Povreda nije mnogo ozbiljna, ali zahteva mirovanje i negu neke 3 nedelje. Hvala vam na brizi i ljubaznosti. Volim vas“, napisala je Emina i iskoristila priliku da se zahvali svima koje je njeno stanje zabrinulo, a sada je pevačica otkrila kako se oseća nakon nekoliko meseci mirovanja.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

„Pa dobro sam, dobro sam, hvala Bogu. Imala sam dosta problema u poslednje vreme sa povredama. I već 4-5 meseci nisam mogla ni da treniram, nisam bila aktivna. Tetivu sam bila povredila, ali srećom izbegla sam operaciju. Sada sam došla i malo zbog posla, zbog albuma koji treba da izađe tamo negde u oktobru mesecu i takođe, iz medicinskih razloga. Inače, dobro se osećam, puno radim. U Turskoj sam, deca su se raspustila, otišli su na more, ja sam došla u Beograd“, objasnila je ona za „Blic“.

Inače, niko ne sumnja da je ova povreda teško pala pevačici, naročito zbog činjenice da je ona redovna kada je vežbanje u pitanju, što joj pomaže da zadrži mladalački izgled, a nedavno je pevačica putem svog Instagram profila otkrila kojim još trikovima se koristi kako bi sačuvala izgled koji očarava.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz