Pretraži

„I u dobru i u zlu, zauvek“: Nataša Bekvalac jednom objavom pokazala ko joj je najveća podrška u životu i na koga uvek može da se osloni

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: M.M./ATAImages

Novosadska Barbika, Nataša Bekvalac, je jednom objavom pokazala ko joj je najveća podrška u životu i ko joj to uvek „osvetljava put ka vrhu“.

Poznato je da Nataša ima dve rođene sestre, Kristinu i Draganu, te da je o njihovom odnosu često govorila za medije. I dok najstarija sestra Dragana ima svoj salon lepote i posvećena je ovom privatnom biznisu, Kristina je poznata dizajnerka koja pored kolekcija koje izbacuje, neretko stilizuje i dizajnira komade za Natašu, njena pojavljivanja i nastupe.

Njih dve su praktično nerazdvojne i neretko uživaju u zajedničkim porodičnim trenucima i odmorima. Čak su i Natašina i Kristinina deca slično godište, pa njih dve često beleže zajedničke momente njihove dece, koji oduševljavaju sve.

Nije teško zaključiti da njih dve jedna drugoj predstavljaju veliku podršku, međutim, pevačica je sada jednom objavom ponovo pokazala ko joj uvek osvetljava „put ka vrhu“.

Naime, Nataša je podelila sliku dva čovečuljka, i dok se jedan nalazi na dnu stepenica drugi koji je na vrhu mu osvetljava put kako bi se i on popeo, a u opisu je pisalo:

„Moja sestra i ja.“

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Nataši se očigledno veoma svideo ovaj crtež, pa ga je odmah objavila na svoju Instagram priču i označila Kristinu, a dizajnerka ga je podelila pa u opisu napisala:

„I u dobru i u zlu“, pa označila sestru, a potom i dodala:

„Možda su naši partneri ipak bili u pravu.“

Inače, Nataša je veoma vezana za svoju porodicu, naročito za dve prelepe naslednice Katju i Hanu, sa kojima provodi svaki slobodna trenutak, a njihove dogodovštine deli sa pratiocima koji ih uvek sa oduševljenjem prihvataju.

Tako je nedavno podelila jedan doživljaj sa bazena koji je imala sa mlađom naslednicom. Tom priliko je pevačica pokazala kakav odnos ima sa ćerkom i kako se njih dve odlično zabavljaju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz