Pretraži

I ENGLEZI ZATVARAJU VRATA: Đoković zbog vakcine propušta Vimbldon?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TODAY

Naime, prvo su se juče pojavile vesti iz Francuske da je u toj zemlji usvojen zakon o vakcinalnim propusnicama, koje će morati da imaju svi koji se bave javnim delatnostima, uključujući i sportom.

To znači da Novak, ukoliko se ne vakciniše, neće moći da igra na Rolan Garosu, a danas su stigle slične najave i iz Engleske, vezane za takmičenje na Vimbldonu.



Prema pisanju britanskih medija, organizatori Vimbldona za sada stidljivo ćute u pogledu mogućnosti da Srbin brani titulu na "zelenom" grend slemu bez obavljene vakcinacije.

Takođe, navode i da Vimbldon nije dao garancije da će Đokoviću biti dozvoljeno da igra, čak i ako nevakcinisani sportisti budu u mogućnosti da se takmiče i treniraju u Velikoj Britaniji.

Čini se da se nakon australijske odluke da deportuju Novaka, teniseru se zatvaraju i mnoga druga vrata, a poslednje informacije kažu da je učešće srpskog tenisera neizvesno i na američkoj turneji, kao i na Masters-u u Madridu.

To je juče potvrdila i portparolka tamošnje Vlade, a nakon nagoveštaja premijera te zemlje da srpskom igraču neće biti dozvoljen ulaz, ako ne bude pratio zdravstvna pravila.

– Ono što bi gospodin Đoković trebalo da uradi jeste da se vakciniše, to bi u ovom momentu bilo daleko najrazumnije – izjavila je Izabel Rodrigez.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz