Pretraži

„HOĆU ODMAH PRSTEN I PRED OLTAR!“: Radu Manojlović isprozivali na mrežama, ona im oštro uzvratila (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Ljubavni život Rade Manojlović za mnoge je bio misterija, a znalo se onoliko koliko je ona želela da podeli.



Prva javna veza koju je imala bila je sa Milanom Stankovićem, a sa njim je i dan danas ostala dobar prijatelj. Nakon toga ona je uplovila u romansu sa kolegom Harisom Berkovićem, međutim veza nije potrajala.

Međutim, ona je sada otvorila dušu i priznala da planira da se uda, kao i da sledeći njen partner treba da je odvede pred oltar, te da joj je dosta gubljenja vremena u vezama.

  • Nema više momkovanja i vodanja, samo udaja bajo moj! Kakvo zabavljanje, držanje za ruku, gubljenje vremena… Odma’ prsten, oltar, svadba, ne zanima me. E, pa da vidimo – napisala je Rada na Tviteru.

Jedan od tviteraša pokušao je da uvredi Radu, tako što je podelio njen tvit, a uz to napisao da ona ima 38 godina i da ne želi decu.

Ipak, pevačicu njegova reakcija nije potresla, već se izdigla iznad situacije u kojoj se našla.

Samo da kažem, u kvotovima na ovaj tvit su me podržali i oni koji me vole, i oni koji me ne vole, koji se ne slažu sa mnom po mnogim pitanjima… Ali kada je ljudskost u pitanju, moram vam reći da ste svi ljudi. Hvala vam Nisam se mnogo potresla i okrenula sam na šalu – pručila je Manojlovićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz