Pretraži

Hit snimak Dejvida Bekama osvojio mreže: Bivši fudbaler otkrio da ima novo ZANIMANJE, pa pokrenuo lavinu komentara (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Dejvid Bekam je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrio da ima novi hobi – postao je farmer!

Bivši fudbaler ne prestaje da privlači pažnju svetske javnosti, a kako je aktivan korisnik društvenih mreža, sada je milionima svojih fanova pokazao da ima novi hobi.

Naime, Bekam je podelio snimak na kom se mogu videti kokoške u njegovom vrtu.

Prizor je nasmejao brojne fanove jer je bivši fudbaler po dvorištu hodao u košulji, a kokoške i petao su ga pratili u stopu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Čak i tvoje kokoške izgledaju dobro – napisala je jedna obožavateljka ispod videa.

Kako su predivne – hvalili su fanovi Bekamove „pernate prijatelje“, dok su drugi komentarisali koliko im se dopada kako Bekam provodi svoje vreme:

– On živi život iz mojih snova! Najlepše jutro! Prelepo! – samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Poznato je da je Bekam s porodicom još za vreme pandemije korona-virusa počeo da se bavi organskim uzgojem hrane – tada je otkrio da je počeo da proizvodi med, gaji ovce, a javnosti je pokazao i da je napravio veliku štalu na imanju, da bi potom otkrio da je izuzetno posvećen novim poslovima.

Bekam vreme u izolaciji tokom pandemije odlučio je da iskoristi na produktivan način, pa je na svom Fejsbuk profilu podelio video u kome pravi okvir za košnice.

Snimak prikazuje Bekama kako vešto rukuje čekićem zakucavajući ramove za košnicu koja je još u ranoj fazi izrade. Istovremeno, Viktorija koja ga snima objašnjava proceduru i komentariše kako je „lepo imati svoj med“.

Inače supružnici zajedno sa svoje troje mlađe dece vreme izolacije provodili su uglavnom u idiličnoj seoskoj kući u Kocvoldsu, u Engleskoj, a čini se da se sportska zvezda dobro prilagodila tom načinu života jer često na svom Instagram profilu objavljuje slike šetnje po okolnim poljima i brdima.

Ovaj, nekadašnji igrač Mančester Junajteda, Real Madrida, Los Anđeles Galaksija i Paris Saint-Germaina, je i vlasnik vinograda, a bavi se i proizvodnjom viskija.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz