Pretraži

HIT LETA: Izašao duet Amne Alajbegović i Nikolije! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/MADE IN BLKN

Numera je izašla na "Made in Blkn" Jutjub kanalu, a da "preti" da postane ozbiljan hit govori i to što je za nešto manje od sat vremena od objavljivanja preslušana više od 30.000 puta.



Amna je, nakon numere "Lagana" koju je dobila tokom učešća u IDJShow-u prvi put uksrtila glas sa nekom zvezdom, a u pitanju je, kao što smo već i pisali, jedna od nagrada koju je Alajbegovićeva dobila pobedom u takmičenju.

Numera je, kao što se može čuti, zaraznog ritma, a koju prati veoma dinamičan i zanimljiv spot koji su one snimale u Atini.

Screenshot: Youtube/MADE IN BLKN

Screenshot: Youtube/MADE IN BLKN

 

Posebnu pažnju izazvao je letnji vajb, kao i njihov ples, što definitivno polako postaje Amnin zaštitini znak u spotovima, a što se, prema svemu sudeći, publici i te kako dopada:

– Spot je svetski, one su prelepe, Amnin glas je unikat. Alo, koji letnji hit bravo devojke! Pesma je bukvalno kidalica i grmilica. Svaka čast nemam reči kakav spot. Ovo je najbolji duet .Brutalna pesma za leto. Relja je sigurno ponosan na obe. Pokidale – samo su neke od mnogobrojnih pohvala koje su Nikolija i Amna dobile za novi spot.

Ukoliko niste, pesmu "Aurora" možete poslušati na Made in Blkn Jutjub kanalu ili ispod:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz