Pretraži

HALJINE SA CRVENOG TEPIHA ZAMENILA HELANKAMA I DUKSERICOM: Dženifer Lopez u izdanju u kakvom je RETKO viđamo (FOTO)

Showbiz
1
Screenshot: YouTube/Jennifer Lopez

Dženifer Lopez smo navikli da viđamo u uskoj i otvorenoj garderobi punoj stila i uvek spremnu da oduševi sve svojim stajlingom, a sad je poznata pevačica viđena u nešto drugačijem izdanju.

Ova velika zvezda i kraljica stila nedavno je uslikana na ulicama Los Anđelesa kako sa ćerkom Emom ide u kupovinu, a pevačica je ovom prilikom potvrdila da osim što je kraljica glamura je takođe i kraljica „street style“ kombinacije.

Pevačica se ovom prilikom odlučila za srebrne helanke koje su oličenje udobnosti, a ukombinovala ih je sa belom asimetričnom bluzom dugih rukava koja otkriva jedno rame. Bluza-duks se asimetrično pružala do sredine butina, aovu kombinaciju pevačica je ukombinovala sa belim patikama visokog đona i malom sivom torbicom koja se savršeno uklopila uz helanke.

Glamurozne frizure pevačica je ovde zamenila visokim repom, a ceo izgled je upotpunila sunčanim naočarama i zlatnim alkama.

Dženifer Lopez
Foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetimo pevačica je nedavno sve oduševila svojim pojavljivanjem u beloj haljini sa cvetnim motivima koja je privukla pažnju mnogih, a sada je ovom kežual modnom kombinacijom napravila balans.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz