Pretraži

„PITALA SAM SE DA LI ĆU SE IKADA VRATITI NA STARO“: Dženifer Lopez o nesigurnostima koje je imala posle porođaja

Showbiz
0
Photo: Instagram/jlo

Dženifer Lopez i njen tadašnji suprug Mark Entoni postali su roditelji blizanaca Maksa i Eme 2008. godine.Džej Lo je sada, na dodeli Dejtajm Bjuti nagrada, pričala o svom fitnes treneru Trejsi Anderson, koja je i osvojila nagradu. Ona je između ostalog navela da joj je Trejsi pomogla da se izbori sa svim fizičkim, ali i ličnim nesigurnostima koje je imala nakon porođaja.

U poslednje vreme sam se dosta prisećala nekih prošlih verzija mene kako bih u potpunosti prihvatila sebe danas. I podsetila sam se koliko me je Trejsi inspirisala i ohrabrila da slavim svaku verziju svog tela tokom godina i nastavljam da se razvijam u skladu sa tim koliko mi se život i potrebe menjaju. 

Ona se prisetila momenta kada je upoznala Trejsi i toga kako se osećala u vezi sebe i svog tela u tom trenutku. 

Upoznala sam Trejsi odmah nakon što sam dobila moje blizance. Nazvala sam je u trenutku kada sam se osećala nesigurno, pitajući se da li ću se ikad vratiti na staro – kao što se i mnoge mame osećaju nakon porođaja. Ona je ušla u moj život i pomogla mi da prihvatim novu mene i da shvatim da mogu da budem jača nego što sam ikada bila – rekla je Lopezova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz