Pretraži

„Haljina već viđena“: Ema Radujko u kreaciji kakvu je nedavno nosila Barbara Popović, komentari fanova pljušte sa svih strana (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:barbarapopovic_
Foto:Printscreen/Instagram:barbarapopovic_

Učesnica IDJShow-a Barbara Popović svojom pojavom i neverovatnim glasom očarala je ceo region, a o njenoj popularnosti svedoče brojni fanovi koje je stekla za kratko vreme.

Jedna od Top 12 finalista vodećeg regionalnog muzičkog takmičenja, IDJShow-a i učesnica koja je zauzela visoko drugo mesto, Barbara Popović je u sklopu takmičenja poput ostalih finalista dobila svoju prvu pesmu.

Numera pod nazivom „Vatrena“ je za samo mesec dana prikupila gotovo 2 miliona pregleda i vrlo brzo osvojila simpatije publike, s obzirom na to da je Barbara izašla iz svoje zone komfora.

Ona je u spotu ponela dugačku čipkastu haljinu, njenog prijatelja i kreatora iz Makedonije. Ovaj atraktivan model privlači pažnju kroz ceo spot, s obzirom na to da je savršeno istakao Barbarinu figuru i predstavlja spoj elegancije sa pravom dozom provokativnosti.

barbara popović
Foto: Youtube printscreen/IDJVideos.TV

Međutim, mesec dana nakon mlade pevačice, identičan model ponela je i Ema Radujko tokom gostovanja u jednoj emisiji, a ovaj detalj privukao je pažnju mnogih. Između ostalog, Ema je navela da je njenu haljinu sašila krojačica, što je potom izazvalo brojne komentare onih koji su ovaj model haljine već videli na Barbari i zapitali se da li je Radujkova haljinu sašila upravo po uzoru na model koji je ona nosila.

@amigshowofficial♬ original sound – amigshow

„Zar ovakvu haljinu nije ponela Barbara Popović u IDJShow-u?“, „Haljina već viđena kod Barbare Popović“, samo su neki od komentara u kojima su uporedili dve pevačice.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz