Pretraži

„PUBLIKA MISLI DA JE TO NASTUP „MASHALLAH“, ALI NIJE“: Barbara otkrila koji je njen najveći fejl u IDJShow-u (VIDEO)

IDJShow
0
Barbara Popović
Screenshot: Youtube/IDJTV

Drugoplasirana učesnica druge sezone IDJShow-a Barbara Popović bila je gost ovonedeljnog izdanje emisije HOT ID.

Barbara je tokom takmičenja privlačila veliku pažnju, a svojom numerom „Vatrena“ na kojoj je radila zajedno sa svojim mentorom Drakom Dimitrovim, osvojila je srca publike. Tome u prilog idu i pregledi na platformi Jutjub, gde ih u ovom trenutku ima 1,3 miliona, čime je  ujedno postala jedna od najslušanijih pesama 12 finalista.

Ona je sada odgovarala na naše vrele stavke, a između ostalog, otkrila je i da li se nečega pribojava kada su u pitanju mediji:

  • Ne plašim se medija i ne brinem se oko toga šta neko piše o meni. Najbitnije mi je kako ću ja da pevam, izgledam i da ljudi oko mene budu zadovoljni – rekla je ona i dodala:

  • Ne plašim se ni skandala, biće jedino ako ga ja napravim. Taj blam onda nosim ja. Kada je u pitanju najveći fejl u takmičenju, publika misli da je to moja izvedba pesme „Mashallah“, ali nije. Najveći fejl mi je ovo, svaki moj intervju – rekla je ona kroz smeh.

Koja je Barbarina vizija za budućnost, kao i ko ju je nagovorio da se prijavi za IDJShow možete saznati u emisiji Hot ID:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow