Pretraži

ZASENILA MAJKU: Ćerka Hajdi Klum izdominirala na žurki povodom Noći veštica, evo kako je izgledao kostim u koji su SVI gledali! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/heidiklum

Poznato je da poznati model Hajdi Klum svake godine šokira svojim kostimima za Noć veštica, a tako je bilo i ove godine kada je oduševila sve svojom maskom pauna.

Ipak, uprkos još jednoj u nizu originalnih maski, sva pažnja ovog puta bila je usmerena na njenu ćerku Leni.

Hajdi Klum je odavno „kupila“ ceo svet svojom lepotom, a izgleda da je sada došao red na njenu ćerku Leni. Očgledno je da je ova devojka naslednica poznate manekenke ne samo po lepoti, već i po smislu za modeling.

Po svemu sudeći ova devetnaestogodišnja lepotica rešila je da krene stopama svoje majke, a veliku pažnju javnosti privukla je kada je pre nekoliko meseci pozirala sa svojom slavnom mamom u čipkastom donjem vešu. Ove slike izazvale su mnogobrojene kritike,  međutim Hajdi je tada istakla da ona ne vidi problem u tome i da joj je drago da se njena ćerka oseća lepo u svom telu.

– Bilo je zabavno fotografisati se zajedno. Kada poziram zajedno sa njom i samo kad vidim kako joj je veoma prijatno i udobno u mojoj blizini čak i kada fotkamo donji veš ili nešto slično. Čini me ponosnom što je mojoj ćerki super udobno u svojoj koži i ispred mene i oko mene jer nije svakom detetu na svetu tako. Dakle, volim što imamo ovaj lep odnos – izjavila je tada Hajdi za DailyMail.

Sada je njena ćerka opet privukla pažnju svojim izgledom, a ovoga puta je bio u pitanju kostim za Noć veštica. S obzirom na to da je Hajdi šokirala sve svojim kostimom pauna, činilo se da niko neće moći da skrene pažnju sa nje, međutim Leni je to uspela.

leni klum ćerka hajdi klum
Foto: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

Ona se u Noći veštica maskirala u Jagodicu bobicu, ali njen kostim nije bio svakidašnji. Ona je prilagodila ovaj kostim prema sopstvenoj želji, pa se ćerka prelepe manekenke ovog puta odlučila za čipkasti donji veš, i čipkasti brushalter u beloj boji, koji je na sredini imao ušivenu jagodicu. Na nogama je imala prugaste zeleno-bele čarape koje joj dosežu gotovo do donjeg veša, i sandale na štiklu u roze boji.

Roze je bila i perika koju je nosila na glavi, a sve je upotpunila torbicom u obliku jagode, a izgleda da je ova mlada naslednica manekenke odlučila i da se zasladi s obzirom da je u rukama imala plastičnu kutiju punu jagoda.

Mnogi su spekulisali da će Leni svojom lepotom nadamšiti majku, a izgleda da to vreme već dolazi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz