Pretraži

„BOLJI MI JE PROVOD SA ŽENAMA FUDBALERA NEGO SA KOLEGINICAMA“: Katarina Grujić nikad iskrenija, otkrila sve o odnosu sa Snežanom Borjan

Showbiz
0
Katarina Grujić
Foto: Instagram printcsreen/katarinagrujic.doll

Poznata pevačica Katarina Grujić sinoć se pojavila na otvaranju salona svoje prijateljice Snežane Borjan, supruge srpskog golmana Milana Borjana.

Katarina je tom prilikom progovorila o njihovom odnosu, priznavši da su izuzetno bliske prijateljice.

– Možda mi je bolji provod kada se okupimo mi žene fudbalera, nego kada sam sa koleginicama. Ja sam navikla da mi kolege stalno izlazimo i stalno je sve isto, a ovde je nekako drugačije. Sneža i ja smo se upoznale kada sam ja ušla u vezu sa Markom i prve osobe sa kojima me je upoznao bili su Borjan i Sneža. Borjan i Marko su najbolji prijatelji, a Sneža mi je u telefonu upisana kao najbolja drugarica. Sa Snežom sam od prvog trenutka nerazdvojna – istakla je Kaća u razgovoru za Blic.

Pevačica je potom progovorila o Snežaninom novom salonu.

– Pošto mi je Sneža drugarica dugo godina, ne verujem da će mi naplatiti bilo šta, kao što ni ja njoj ne bih naplatila da pevam kod nje, tako da znam da ne bi ni ona meni, ali ću svakako nešto častiti – istakla je pevačica, pa podelila svoj doživljaj iz Atine gde je nedavno bila sa ćerkom u poseti svom suprugu Marku Gobeljiću.

– Teško je, ali sve to radimo za našu budućnost i sve ćemo mi to prebroditi. Plakala sam sada kada samo se vraćali iz Atine, Katja je vrištala, bilo je emotivno i nismo navikli da smo razdvojeni, pa se nadam da ćemo za par godina opet živeti zajedno. Ja bih se preselila, ali ne mogu zbog posla, imam zakazane nastupe – dodala je Katarina.

 

Podsetimo, pevačica  je nedavno otvorila dušu i rekla kako je muškarci često startuju i da joj se udvaraju preko društvenih mreža, ali da joj se to zaista ne sviđa, pa se nadovezala na priču kada joj je jedan fan poslao 12 flaša Moeta dok je bila na nastupu.

– Obično su mi ranije momci slali piće ili neko cveće. Jednom je na nastupu stiglo 12 flaša moeta! Nisam mogla da odbijem jer je taj muškarac poslao piće na binu dok sam pevala. Kasnije sam sa saradnicima otvorila jednu flašu. Nazdravili smo, a ostale boce nismo dirali, ne znam ni gde su kasnije završile. Taj momak je očigledno hteo da me impresionira, ali ne padam na te fore. Zahvalila sam mu na tom gestu, ništa više se nije desilo. Na kraju krajeva, bolje i to nego da pijani gosti skaču na binu, pa da mora posle da interveniše obezbeđenje. Dešavalo se i to, dešava se mnogim pevačicama, ali šta da radimo, takav nam je posao – ispričala je Katarina nedavno za „Republiku“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz