Pretraži

Poznata glumica lažirala smrt: Publika besna, a ovo je razlog zbog kog se odlučila na ovaj bizaran korak

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/poonampandeyreal

Poznata glumica je lažirala svoju smrt, a nakon što su fanovi počeli da ostavljaju emotivne komentare u kojima su se opraštali od nje, ona se oglasila navodeći da je sve bila predstava, a razlog koji navela za to je razbesneo mnoge.

Svi smo navikli da nas poznate zvezde širom sveta šokiraju i ostavljaju bez teksta svojim potezima i uvek se svi pitamo dokle može ići njihova bizarnost i koja je granica. Sada je ceo svet ostavio bez teksta upravo potez jedne bolivudske glumice, za koji se veruje da je prešao svaku granicu.

Naime, juče je sve šokirala vest da je poznata indijska glumica i manekenka Punam Pandej umrla u 32. godini posle teške bolesti. Ovu vest u javnost su izneli članovi njenog tima za „Fri Pres Žurnal“.

Oni su naveli da je glumica umrla posle duge borbe sa karcinomom grlića materice.

– Ovo jutro je teško za nas. Izgubili smo našu voljenu Punam od posledica raka. U ovo vrijeme tugovanja, molimo vas za privatnost dok se prisećamo svega što smo s njom delili – stajalo je u objavi na Instagramu.

Fanovi su odmah počeli da upućuju komentare pune podrške u kojima su žalili za glumicom, a ubrzo nakon toga su krenuli hejt komentari nakon što se povodom ovoga oglasila ni manje ni više nego – sama Punam!

Ona je putem jednog videa na Instagramu priznala da je vest bila lažna i da je iza njenog poteza bila dobra namera da osvesti javnost o raku grlića materice.

 

– Žao mi je što sam vam nanela bol. Moja namera? Da šokiramo sve. Šta je rak grlića materice. Da, lažirala sam svoju smrt. Ekstremno, znam, ali sad odjednom svi govorimo o raku grlića materice – rekla je Punam, te podelila duži tekst o opasnostima ovog oblika raka.

Uprkos njenom objašnjenu ona je naišla na veliku osudu publike koja nikako nije podržala ovaj njen potez i koja je postala besna zbog ovog načina privlačenja pažnje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz