Pretraži

FANOVI SU PRIMETILI DA NEŠTO NIJE U REDU: Kim Kardašijan priznala da je fotošopirala ćerku na porodičnoj fotografiji (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Porodica Kardašijan svake dogine tradicionalno objavljuje porodičnu čestitku, ali ove godine je Kim rešila da se odvoji od sestara i napravi čestitku samo sa svojom decom i suprugom Kanjeom.

——————– Sponsored ——————–


Njihova fotografija je oduševila ceo Instagram i za samo nekoliko dana skupila skoro 8,5 miliona lajkova. A o tome kako je nastala ova čestitka i zašto je Kim rešila da prekine tradiciju govorila je u emisiji kod Elen Dedženeris.



Tom prilikom je Kim otkrila bizaran detalj o božićnoj fotografiji nakon što su fanovi primetili da nešto nije u redu. Starleta je priznala da na fotografiji s njom, Kanjeom, Sejtom, Čikagom i Psalmom uopšte nije njena ćerka Nort već da je ona naknadno ubačena uz pomoć Fotošopa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The West Family Christmas Card 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Dec 13, 2019 at 8:18am PST


– Teško je snimiti tako nešto sa četvoro dece. Nort je ceo dan bila nemirna i nije htela da se slika, a sutradan je htela da pozira samo sa mnom. Srećom pa je fotograf i dalje bio u gradu, pa sam ga zamolila da mene iseče sa fotografije i ubaci Nort u Fotošopu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz