Pretraži

Fanovi ih prozivaju da su loš par, a on razmišlja o proširenju porodice: Izjava dečka Selene Gomez šokirala javnost

Showbiz
0
selena gomez, beni blanko
Foto: Instagram printscreen/selenagomez

Poznata pevačica Selena Gomez nedavno se našla na meti oštrih kritika na račun izbora novog dečka, Benija Blanka, a usred svega on priča o želji da postane otac.

Gomezova je u poslednjih nekoliko nedelja u centru pažnje zbog svoje veze sa muzičkim producentom Benijem Blankom. Par je navodno svoju vezu krio više od šest meseci, da bi potom Selena priznala zaljubljenost putem Instagrama.

Premda su mnogi fanovi lepe pevačice, nezadovljni njenom izborom novog partnera, više puta istakli kako ima „užasan ukus za muškrace“, čini se da Selena ipak ne mari za to i nastavlja da uživa u ljubavi sa svojim novim dečkom.

Pevačica se čini veoma srećnom, a njen dečko veoma spremnim za brak. Naime, gostjući u emisiji „Hauarda Sterna“, poznati muzički producent je pričao  o proširenju porodice i po svemu sudeći svoju romansu sa pevačicom želi da podigne na viši nivo.

„Za mene je to uvek tema razgovora, svaki dan. To je moj sledeći cilj, da označim polje„, istakao je on dok je govorio o roditeljstvu.

Ovakava izjava čak i ne iznenađuje, s obzirom da je muzički prodcent navikao da ima dosta mališana u svojoj blizini.

„Volim da budem u blizi dece“, naveo je on, pa istakao kako se oseća u Seleninoj blizi.

„Samo znam kada je pogledam uvek kažem: ‘Ne znam šta bi moglo biti bolje od ovoga’, to joj uvek kažem“, završio je on.

Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

Premda je očigledno da ove izjave dolaze iz srca i očigledno je, po mišljenu mnogih fanova, da je producent zaljubljen u Selenu, ipak mnogi fanovi ne vide njih kao lep par, a njihovo nedavno, zajedničko pojavljivanje na jednoj košarkaškoj utakmici izazvalo je veliki broj negativnih kritika, naročito na račun Benijevog stajlinga:

„O čemu li ona, pobogu, razmišlja kada je sa njim?“, „Očajna je, 100 odsto“, „Nema nikakav ukus za muškarce“, „Te pantalone i cipele. Selena, nauči svog dečka da se oblači kao muškarac“, „Nije imala udeo u ovom njegovom autfitu“, „Ovaj par je šala“, „Njen ukus za muškarce je užasan“, „Izgleda kao da konstantno ima loš jutarnji zadah“, „Njegov ukus za odevanje je kriminalan“, „Moji baba i deda se bolje oblače od njega“, bili su samo neki od negativnih komentara koji su se pronašli na Instagramu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz