Pretraži

Evo zbog čega IDJTV od samog početka pomera granice i zašto se drugi ugledaju na nas (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJHot™

Naša muzička televizija ima prijateljski odnos sa izvođačima zbog čega gledaoci imaju priliku da ih bolje upoznaju. Osim toga, mi smo na samom izvoru informacija, te našoj publici nudimo najekskluzivnije i najvrelije priče sa domaće i strane scene.



Pored "Behind the Scenes" koji je veoma gledan jer vas vodimo na mesta gde su izvođači snimali spotove, jedan od najgledanijih priloga u IDJHOT-u je bio sa Boretom i Stefanom, članovima grupe THCF.

Oni su bili pred našim kamerama u potpuno opuštenoj atmosferi i pritom su igrali PES. S obzirom na to da su se oduvek osećali prijatno kod nas, popularni muzički dvojac je otvoreno govorio o detaljima iz svog privatnog života. 

Stefan je priznao da im žene kažu svašta jer igraju igrice.

– Da smo debili što sa 30 i nešto godina igramo igrice – dodao je Bore, a onda se nadovezao Stefan:

– Mogli biste da pravite decu.

https://youtube.com/watch?v=L8ZjBXFmRio


Kada je reč o "Behind the Scenes", gledaoci mogu da vide kako je bilo na snimanju spotova, ali i kako su se snašli izvođači. Na našoj televiziji imali ste priliku da gledate šta se dešavalo iza scene na snimanju spota za pesmu "Nikom nije noćas kao meni" grupe THCF, "Hoću da se napijem" koju izvodi Relja Popović, "Malo" koju peva Nikolija i mnoge druge.

Podsetimo, ,,IDJHOT" se prvo emitovao na IDJVideos Youtube kanalu.


Nakon niza godina u našoj emisiji vredno radi više ljudi zahvaljujući kojima možete čuti najekskluzivnije priče i saznati šta je to "hot" na našoj muzičkoj sceni.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz