Pretraži

Evo ko je bio Marko Miljković pre veze sa Lunom Đogani

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Marko je 2006. prošao audiciju za pomenuti rijaliti šou, koji je bio novi format u to vreme. Nakon ulaska u šou, Miljković je uplovio u romansu sa Enom Popov. Njih dvoje su imali odnose pred kamerama i milionima gledalaca zbog čega je Marko poznat i kao prvi učesnik takvog formata na našim prostorima koji je intimni čin imao pred očima javnosti.

Nakon izlaska iz rijalitija Marko i Ena su nastavili svoju vezu, a onda su iskoristili svoju slavu, koju su stekli u "Velikom bratu", pošto su dobili ponudu da budu voditeljski par u emisiji "Zvezde Granda".

Međutim, par je ubrzo raskinuo, kako se pričalo, najpre zbog posla, pa je emisija ostala bez voditelja pred finale.

Miljković je kasnije počeo da radi kao di-džej u Nemačkoj, Švajcarskoj, Makedoniji i širom dijaspore. Potom, 2011. godine je snimio svoju prvu pesmu "Beograd-Novi Sad" sa Jelenom Mrkić i takmičarkom emisije "Ples sa zvedama" Slađanom Ivanišević, a osim toga, publika je imala priliku da ga vidi u spotovima naših muzičkih zvezda.

Marko je 2012. rešio da ponovo uđe u rijaliti, ali ovog puta u "Parove". On je tamo ušao sa tadašnjom devojkom, bivšom misicom turizma, Deom Tošić. Miljković je pokazivao ljubomoru, a dolazilo je i do svađa između njega i Dee. Oni su shvatili da nisu jedno za drugo i rastali su se prijateljski.

Nekoliko godina kasnije, 2015, Miljković je postao deo rijalitija "Farma", gde je pokušao da vrati svoju popularnost koju je imao kada je bio u "Velikom bratu". Budući da odatle nije izašao kao pobednik, on je okušao svoju sreću i 2017. kada je bio učesnik "Zadruge".



Tokom njegovog boravka na imanju u Šimanovcima kolale su priče da je rijaliti učesnica Aleksandra Antić ostala trudna sa njim, što je ona ubrzo demantovala na svom Instagram nalogu.

Marko je bio učesnik i u drugoj sezoni "Zadruge", u kojoj je uplovio u vezu sa Majom Marinković. Međutim, njihova romansa nije dugo potrajala, te su brzo raskinuli.

Tokom druge sezone mnogima se činilo kako ima hemije između njega i Lune Đogane, ali oni su u početku bili samo prijatelji. Đoganijeva je tada uplovila u vezu sa Slobom Radanovićem, koji je prevario svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar sa njom. Iako se spekulisalo da između Lune i Marka ima nečega više, oni su to negirali sve do dočeka srpske Nove godine 2019.

Oni su tada započeli vezu, koja se kasnije ispostavila kao veoma turbulentna, budući da su osim lepih trenutaka, imali i mnogo svađa. Njihovoj vezi se protivila Lunina majka, Anabela Atijas, koja je smatrala da Marko nije za njenu ćerku. U jednom trenutku su raskinuli, što su potvrdili javnosti, ali su se nakon nekog vremena i pomirili i dali svojoj ljubavi još jednu šansu.

Par se 2020. verio, pa venčao u tajnosti u maju ove godine, a nedavno su postali roditelji, pošto se Đoganijeva porodila i na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Mia.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz