Pretraži

Poznatu glumicu muž prevario sa mlađom koleginicom: Sumnje u neverstvo pojavile su se dosta ranije, a ovi detalji su ih odali

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/amynutts1

Brak poznatog para, Ejmi Natal i Endru Bahan, doživeo je krah nakon 11 godina ljubavi, a razvod je usledio nakon što je glumica počela da sumnja u vernost svog supruga, da bi na kraju saznala surovu istinu.

Ejmi Natal,  engleska glumica i pevačica poznata po mnogobrojnim zapaženim ulogam, jedanaest godina je bila u srećnom braku sa engleskim glumcem Endruom Bahanom, poznatom po mnogobrojnim serijskim ulogama, između ostalog u ostvarenjima „Broadčerč“, „Čistač“ i „Garouov zakon“.

On je, kako su pisali britanski mediji prošle godine, svoju suprugu ostavio nakon što je ona saznala da je vara. Nakon ovoga on se preselio kod svoje nove devojke glumice Lejle Farzad sa kojom se zbližio na snimanju Bi-Bi-Sijeve serije „Better“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Nuttall (@amynutts1)

I premda se sve otkrilo tek prošle godine, sumnje u vernost njenog supruga pojavile su se mnogo ranije. Sve je počelo kada je shvatila da on često odseda u hotelima, a  detalje ovih zbivanja otkrio je izvor blizak glumici.

„Kockice su počele da se slažu tokom određenog vremenskog perioda. Često je bio odsutan, što nije bilo neobično zbog prirode njegovog posla, ali u jednom trenutku Ejmi je shvatila da često odseda u hotelima blizu kuće – i zapitala se zašto.“

Dodatno su joj smetale česte zajedničke objave sa koleginicom Lejlom Farazad, da bi na kraju pronašla donji veš koji nije bio u njenoj veličini.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Nuttall (@amynutts1)

„Kako je vreme odmicalo, postojali su neki znakovi da se zbližio sa Lejlom – samo nešto u njegovim manirima i u njihovim zajedničkim objavama na društvenim mrežama. Ali kap koja je prelila čašu je bio donji veš, to je ono što ga je odalo. Ejmi je samo instinktivno znala da to nije namenjeno njoj“, rekao je izvor za The Sun, pa dodao.

„To je slomilo Ejmi, bilo je tako strašno i tužno videti je takvu. Ona je shvatila da se nešto dešava i znala je da mora nešto da kaže pa se suočila sa Endrjuom zbog toga“, rekao je izvor blizak glumici.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz