Pretraži

Džordži u finalu Pesme za Evroviziju! Bivši učesnik IDJShow-a oduševio nastupom, nastavlja trku za Eurosong

Showbiz
2
Foto: printscreen/Youtube RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Prošlogodišnji učesnik IDJShowa se plasirao u finale izbora Pesme za Evroviziju.

Đorđe Ćulafić poznatiji kao Džordži u drugoj polufinalnoj večeri PZE predstavio se mnogobrojnoj publici pesmom “Luna park“, a koliko se numera dopala publici, dokazuje i velika ovacija kojom je pozdravljen na kraju nastupa, ali i činjenica da se sa još sedmoro polufinalista plasirao u finale Pesme za Evroviziju koje će se održati u subotu, 2. marta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Culafic (@dzordziiiiiii)

Još pre takmičenja on je mnogima zapao za oko, a na društvenim mrežama se neretko moglo videti kako je upravo on jedan od favorita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Culafic (@dzordziiiiiii)

U toku večerašnjeg nastupa na društvenoj mreži “Iks“, a nekadašnji “Tviter“ se moglo videti dosta objava podrške ovom mladom izvođaču za kog tvrde kako je ispred njega velika karijera. Zbog svega što se pozitivno može naći o njemu na društvenim mrežama nije ni iznenađujuće što je postao jedan od favorita, te tako sebi osigruao mesto u finalu.

On će imati mogućnost 2. marta da se takmiči sa ostalih 15 takmičara za mesto predstavnika Srbije na Evrovizije u Švedskoj.

Džordžija možete podržati i u subotu 2. marta od 21h na kanalu RTS-a kada će početi glasanje za predstavnika, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni na IDJ društvenim mrežama kao i na njegovom profilu.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz