Pretraži

Tera inat bivšem: Dženifer Lopez nizom objava stavila do znanja kako se oseća nakon razvoda, pa pokazala Benu Afleku šta propušta (FOTO)

Showbiz
0

Dženifer Lopez je prekinula tišinu na društvenim mrežama prvi put posle podnetog zahteva razvod od Bena Afleka i to podelivši objavu za koju su mnogi protumačili da ima niz skrivenih poruka.

Vesti o razvodu su potvrđene nakon što se pevačica i glumica pojavila u sudu u Los Anđelesu 21. avgusta kako bi podnela zvanična dokumenta za razvod od glumca.

Džej Lo je kao datum njihovog razdvajanja navela 26. april 2024. Gotovo celo leto se spekulisalo o njihovom odnosu, s obzirom na to da par mesecima nije bio uslikan zajedno, a ubrzo je došlo i do Aflekovog iseljenja iz zajedničkog doma. Uprkos svim nadama fanova da će par uspeti da izgladi odnos, razlaz je sada zvaničan.

Lopezova je navela „nepomirljive razlike“ kao razlog razvoda – što „jednostavno znači da ljudi više ne mogu da se slažu“, prema Slater + Gordonu.

USA Today je izvestio da je Džej Lo iznela vrlo specifičan zahtev u prijavi – da joj se omogući povratak na devojačko prezime. Ako se to odobri, ponovo će se zvati „Dženifer Lin Lopez“, nakon što je promenila prezime u „Aflek“ zbog braka.

Ni Džej Lo ni Ben nisu javno komentarisali razlaz niti razloge koji su do njega doveli, ali Džej Lo je sada objavila niz selfija sa vrlo zanimljivim natpisom.

U nizu slika objavljenih na Instagramu juče, 1. septembra, Džej Lo je napisala: „Oh, to je bilo jedno leto.“
Fotografije u karuselu uključuju selfi ispred ogledala, citat koji glasi: „sve se odvija po božanskom planu.“ Takođe sadrži fotografiju nje u kupaćem kostimu i majici na kojoj piše: „ona je u cvatu i neometena, van domašaja i u miru.“

Izgleda da je ovo prilično direktna poruka povodom njenog razlaza sa Benom, a potencijalno i skrivena poruka njenom uskoro bivšem suprugu.

U albumu sa fotografijama, Džej Lo je nosila niz modnih kombinacija savršeno prilagođenih da naglase njenu zapanjujuću figuru.

Ona je na slikama bila okružena voljenima, uključujući njene 16-godišnje blizance Maksa i Eme, kao i njenu mlađu sestru Lindu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jedan fan je komentarisao: „Svi naši životi su već napisani za svakog od nas. Samo se veži i uživaj u predivnoj/ludoj/neverovatnoj vožnji koja te čeka!!!“

Ranije tog dana, Lopezova se prvi put pojavila u javnosti od podnošenja zahteva za razvod, prisustvujući jednom događaju na Beverli Hilsu.

Dok je izlazila iz automobila glumica je viđena u belom topu sa otkrivenim ramenima i dubokim izrezom na grudima i zvonastim farmerkama.

Na njenom prstenu na kom je do skoro nosila burmu i verenički prsten bilo je uočljivo zlatno prstenje, a takođe je pokazala blistavi dijamant na malom prstu.

Credit: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz