Pretraži

OTAC BRITNI SPIRS HOSPITALIZOVAN: Džejmi hitno primljen u bolnciu zbog ozbiljnog zdravstvenog problema

News
0
Photo: Instagram/britneyspears

Otac poznate pevačice Britni Spris je pre nekoliko nedelja hospitalizovan zbog ozbiljne infekcije koja je napala njegov organizam.

Džejmi Spirs kako piše „Page Six“ se već duže vreme bori sa teškom infekcijom zbog koje je u jako lošem stanju. Mnogi su potvrdili da je njegovo stanje zabrinjavajuće, a jedan izvor njemu blizak tvrdi:

“Radi se o zaista ozbiljnoj infekciji, toliko ozbiljnoj da je morao na operaciju. U bolnici je već nedjeljama i to na specijalnom odjeljenju infektologije”.

Kako mediji prenose on je čak celo leto proveo na rehabilitaciji zbog komplikacija oko kolena koje je operisao kada je imao 16 godina. Nedavni događaji su kako tvrde bliski izvori u potpunosti iscrpeli Džejmija i on je izgubio veliki broj kilograma.

Podestimo se, pevačica već dugo nije u dobrim odnosima sa ocem. On je 2008. preuzeo upravljanje celokupnim finansijama i životnom pevačice, nakon što je pretrpela mentalni slom. Britni je nakon 13 godina uspela da se oslobodi njegovog starteljstva nakon duge borbe i optužbi upućenih ocu za zlostavljanje i zloupotrebu njenog privatnog i karijernog dostignuća. Podrška tokom ove borbe joj je bio njen biviši muž
Sem Asgarij.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News