Pretraži

„Šta se dešava sa Majli?!“ Pevačica šokirala izgledom na dodeli Gremija, društvene mreže gore od komentara (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Pevačica i glumica Majli Sajrus zbog neobičnog stajlinga glavna je tema nakon dodele Gremi nagrada.

Naime, dok svet bruji o nagradama koje su brojne zvezde ponele na 66. dodeli najprestižnijih muzičkih nagrada Gremi, društvene mreže ne prestaju da komentarišu stajlinge i izglede svetskih zvezda koje su sinoć prošetale crvenim tepihom u Los Anđelesu.

Među najkomentarisanijim zvezdama svakako se našla i Majli Sajrus, koja često iznenadi stajlingom, a kada je birala haljinu za ovaj događaj, koja je više otkrivala nego skrivala, sigurno da nije ni slutila da njen stajling pasti u potpuno drugi plan, a da će se društvene mreže usijati zbog njene – frizure!

Foto; Valerie Macon / AFP / Profimedia

Naime, Majli Sajrus se na najprestižnijoj dodeli muzičkih nagrada pojavila u zlatnoj mrežastoj haljini brenda „Maison Margiela“ koju je uparila sa šik cipelama sa potpisom čuvenog francuskog dizajnera Christiana Louboutina, međutim, uprkos savršenom stilu, svi pričaju o frizuri slavne pevačice, koja deluje kao da je upravo skinula viklere, dodala nešto laka za kosu i bez mnogo truda izašla na crveni tepih, a komentari ne prestaju da se nižu.

„Šta se dešava sa Majli, jesmo li se to vratili u osamdesete“, „Da li može da pomeri glavu“, „Izgleda kao Kurt Rasel“, samo su neki od komentara na račun pevačice.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz