Pretraži

„DOME, SLATKI DOME“: Sha se preselio u novi stan nakon vesti o razvodu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

On je nedavno priznao da bi voleo da se oni pomire, međutim, reper se sada iselio iz stana u kom je stanovao sa Vanjom.Stan u kom je godinama živeo oč igledno mu nije donosio sreću, budući da je tu živeo sa bivšom suprugom Ivanom, od koje se razveo, pa sa Tarom Simov, s kojom je raskinuo, a onda i sa Vanjom, koja ga je napustila.

Sha je o svemu obavestio svoje fanove na Instagramu, te im pokazao svoj novi dom.

Screenshot: Instagram/nenadaleksicsha

Screenshot: Instagram/nenadaleksicsha

 

  • Dome, slatki dome – napisao je kratko reper uz fotografije iz svog novog kutka.

Podsećamo, Sha je pre nekoliko dana detaljnije govorio o odnosu sa Vanjom i tom prilikom objasnio šta se dogodilo između njih, a izrazio je i želju da porade na problemima koje su imali.

– Iz nekih nama čudnih razloga se desilo to što se desilo, mislim da nije trebalo da dođe do toga jer nije bila ni prevara, kao ni neko nasilje, iz nekih glupih razloga smo prepunili čašu, voleo bih da može da se ispravi sve to. Nas dvoje se nismo razveli, još uvek smo muž i žena. Ja kažem opet da se sve nekako desilo pebrzo i peglupo… Imam malo ishitrene reakcije i kada dođe do nekih stvari, ja umesto da povučem ručnu malo, ja ne dozvoljavam tu prostora i da se smire stvari, već bih da rešim sve sad i odmah. Ne mogu nju da krivim, da kažem da je ona kriva za nešto, ono što se pisalo da je sa mnom zbog reklame je moja ishitrena reakcija, lupio sam glupost. Naravno da se devojka udala iz ljubavi. To što se desilo između nas nije nerešivo, ali ja sam nestrpljiv samo i mislim da sam malo prenaglio – rekao je on za "Kurir".
 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz