Pretraži

Dok ona uživa u ljubavi sa milijarderom, fanovi ne prestaju da je hejtuju: Isplivale nikada viđene fotografije sa venčanja Salme Hajek, jedan detalj izazvao buru na mrežama

Showbiz
0
salma hajek
Foto: SBCH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata glumica Salma Hajek objavila je nikada viđene fotografije sa svog venčanja sa poznatim milijarderom, pa izazvala veliki broj negativnih komentara.

Američka glumica Salma Hajek oduvek je važila za jednu od najzgodnijih i najlepših žena na holivudskoj sceni. Mnogima su njene glumačke sposobnosti i harizma ostale u sećanju nakon uloge u čuvenom filmu „Od sumraka i svitanja“.

Premda je na kraju svoje šeste decenije, ona očarava izgledom na kom bi joj pozavidele i mnogo mlađe koleginice, a njen sofisticiran ukus je tek tema za sebe.

Svoj istančan ukus i osećaj za stil, ali i za luksuz, glumica je pokazala i 2009. godine i to na svom venčanju na kom je atkaktivna Meksikanka zablistala u posebno odabranoj venčanici.

Sada je ona privukla veliku pažnju fanova kada je postavila fotografije sa svog venčanja koje publika nije imala mogućnost da vidi do sada.

Naime na prvoj fotografiji je prikazna ona u krupnom planu, na drugoj dve venčanice koje je ona nosila na poseban dan, a na trećoj je prikazana prelepa glumica kako igra sa svojim mužem.

Ne postoje reči kojima bi se objasnila blagoslov pronalaska svoje srodne duše. Za sve vas koji ste je pronašli, nikada to ne uzimajte zdravo za gotovo Za sve vas koji niste, nikada ne odustajte. #tbt do jednog od najboljih dana u mom životu“, napisala je ona ispod fotografija.

Premda se ona zaista potrduila oko izbora fotografija, jedan „detalj“ naišao je na lavinu negativnih komentara korisnika društvenih mreža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

„Mislim da si pogrešno spelovala reč milijarder“, „Uf, kako je lako kad ti je srodna duša milijarder, ali hvala na željama“, glasili su samo neki od komentara.

Inače, negitvni komentari ispod fotografija nisu ništa novo za atraktivnu Meksikanku. Ona ih dobija konstantno od kada je uplovila u brak sa svojim suprugom, a sve zbog njegovog bogatstva.

Naime, njen muž je poznati milijarder Fransoa-Anrija Pinoa, koji je izvršni direktor konglomerata Kering, koji poseduje mnoge luksuzne modne brendove i vredan je 59.9 milijardi dolara. Stoji iza brendova kao što su Gucci, Bottega Veneta, Alexander McQueen i Balenciaga.

S obzirom na ove činjenice, jasno je šta je izazvalo komentare partioca, međutim čini se da par ne obraća pažnju na njih i da uživaju u svojoj ljubavi koja traje već 15 godina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz