Pretraži

ĐOGANIJEVI NA OKUPU: Nina podelila porodični snimak, pa pokazala da su odnosi u poznatoj familiji nikad bolji (FOTO)

Showbiz
0
nina đogani
Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Mlada influenserka Nina Đogani otkrila sve o odnosima sa porodicom!

Porodica Đogani, pored uspešne muzičke karijere koju su mnogi članovi ove porodice izgradili, već godinama intigira javnost svojim porodičnim odnosima.

Naime, poznato je da su Gagi Đogani i Đole Đogani rođena braća, kao i da se nisu uvek najbolje slagali. O nesuglasicama su i oni sami često govorili, ali i Gagijeva ćerka Luna Đogani, koja je u jednom rijalitiju govoroila o svađama u porodici.

Postojale su spekulacije da je sukob nastao još dok su Gagi i Anabela Atijas bili u braku, te da je ona delimično bila razlog razdora, o čemu je i jedna i druga strana često govorila.

Ipak, pre izvesnog vremena Đole i Vesna Đogani su pričali vrlo pohvalno kako o Gagiju, tako i o Luni i istakli da su nedavno bili pozvani na proslavu rođenja, kada se Luna porodila po drugi put.

Da su odnosi dve strane zaista izglađeni, sada je pokazala i Nina Đogani koja je usnimila jedno porodično okupljanje, ovog puta sa mlađim članovima porodice. Ona, Luna, Lunina ćerkica Mia i Vesnina i Đoletova deca, Adriano i Laura su uživali u zajedničkom druženju.

„Kad će da dođe Adriano“, upitala je Nina šaljivo dok je snimala članove porodice. Da se radi o internoj šali pokazali su i Luna i Adriano koji su se nasmejali na ovo pitanje.

nina đogani
Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz