Pretraži

Dijamantski prsten vredan više od milion dolara zasijao na ruci poznate manekenke: Razlog zbog kog ga je dobila raznežio je njene fanove (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
HEJLI BIBER
Foto: Instagram printscreen/haileybieber

Poznata manekenka Hejli Biber pohvalila se novim dijamantom u svojoj kolekciji, i pokazala prsten za koji stručnjaci spekulišu da vredi više od milion dolara.

Dijamantska kolekcija manekenke Hejli Biber dobila je značajno pojačanje nakon ceremonije obnavljanja zaveta sa suprugom, pevačem Džastinom Biberom, održanom prethodne nedelje.

Naime nedavno je sve iznenadila i obradovala vest da mladi par očekuje svoje prvo dete. Vlasnica „Rhode“ brenda već je u šestom mesecu trudnoće, a par se trudio da što duže sačuva ovu informaciju od javnosti. U medijima se već nekoliko puta spekulisalo o Hejlinoj trudnoći, međutim ona je uvek ove vesti demantovala, a čak je u jednom intervjuu istakla da je ovakvi navodi povređuju, te da ljudi treba da povedu računa kada komentarišu nečiju intimu.

Ipak, na kraju je istina isplivala na videlo, a nakon ovih lepih vesti par je napravio ceremoniju obnove zaveta, a fotografije sa ovog prelpog događaja su oduševile Hejline fanove, međutim nisu privukli ni blizu veliku pažnju kao njena naredna objava.

 

Naime, manekenka je podelila niz estetskih fotografija, na jednoj od njih je pored sveže urađenog cvetnog manikira, „nail umetnice“ Zole Ganzorigt pokazala i novi komad nakita koji je dobila tokom obnove zaveta.

Naime, stručnjak za vredan nakit Laura Tejlor rekla je za „Us Weekly“ kako sumnja da Hejlin novi prsten koji je manekenka nosila na desnoj ruci vredan više od milion dolara zahvaljujući autentičnosti i čistoći.

Foto:Printscreen/Instagram:haileybieber

Na levoj ruci mogao se videti i njen originalni verenički prsten vredan pola miliona dolara.

Tejlor je navela da je verovatno originalni verenički prsten prebacila na mali prst zbog simptoma „otečenih prstiju u trudnoći“.

„Kao privremeno rešenje on će se savršeno uklopiti na njenom malom prstu tokom poslednjih meseci trudnoće“, navela je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz