Pretraži

„Devet sati je uveče, gladan si i shvatiš da nemaš dovoljno novca da jedeš“: Sin pevačice koja poseduje milione šokirao izjavom i detaljima iz života

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/madonna

Sin kraljice popa, Madone, Dejvid Banda, odgovarao je na pitanja pratilaca pa jednom izjavom šokirao javnost.

Od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni, kraljica popa, Madona šokira javnost svojim pojavama i izjavama, a po svemu sudeći i njen sin ide tim putem. Naime, Dejvid Banda, osamnaestogodišnjak kojeg je pevačica s bivšim suprugom Gajem Ričijem usvojila 2006. godine neretko šokira javnost.

Na primer, pevačica koja često objavljuje snimke i fotografije svog naslednika, a pre tri godine je objavila njegov snimak kako šeta po kući u dugačkoj košulji-haljini brenda MAE.

„Samouverenost je sve“, napisala je ona tom prilikom, a ova objava je naišla na oprečne reakcije fanova, a sada je ovaj mladić sve šokirao svojom izjavom.

Naime, on je nedavno počeo da živi sa svojom devojkom, tri godine starijom od njega, Marijom Atuestom, za koju američki mediji kažu da je „manekenka koja obećava”. Međutim on je na društvenim mrežama otkrio da je samostalan život težak.

 

@madonna♬ La rebelion – Joe Arroyo

Naime, on je razgovoru uživo s fanovima na svom profilu na Instagramu, na pitanje kako mu je legla nezavisnost odgovorio:

“Volim je. Nisam sam jer je moja devojka sa mnom. Ali volim nezavisnost. Divno je iskustvo kada vidiš da je devet uveče, gladan si i shvatiš da nemaš dovoljno novca da jedeš, pa ideš da tražiš nešto.”

Kako nije dao objašnjenje za svoju izjavu, mnogi su se zapitali da li je u pitanju sarkazam i šala, ili je Madona zaista svog sina pustila da gladuje. S obzirom da pevačica na računu ima 850 miliona dolara, mnogima je teško da poveruju u ove navode, naročito što ona uvek ističe i hvali se svojom decom.

Podsetimo se, Banda već neko vreme pokušava da ide maminim stopama, pa je sa njom nastupio i na njenoj turneji “Celebration”, koja je bila izuzetno uspešna, uprkos brojnim problemima. Iako su i druga braća i sestre takođe dali doprinos turneji, David je bio uz majku non stop.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz