Pretraži

Demi Lovato snimila prvu filmsku seks scenu i progovorila o iskustvu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ddlovato

Demi je postavila fotgrafiju u seksi crnom donjem vešu i pokazala kako je izgledala za tu priliku.

  • Imala sam filmsku scenu seksa danas. Moja prva. Imala sam malu tremu, ali glumačka ekipa je bila toliko profesionalna i laka za rad, to me je odmah smirilo. Tada sam pomislila kako sam ponosna na to što se u svojoj koži mogu osećati dovoljno prijatno – navela je ona i dodala:


Retko kada sam pokazivala ruke ranije…sada sam u ovome! Ne osećam se uvek dobro u svojoj koži, pa kada se osećam dovoljno seksi, to i objavim! Važno je slaviti male pobede. Je, za ovaj slučajni nalet telesnog samopouzdanja i za urnebesan seks – napisala je pevačica.

Inače, pevačica je dobila ulogu u filmu "Hungry", što je pilot televizijska komedija na NBC, zajedno sa Valeri Bertineli, u kojoj tumače dvojac majku i ćerku. 

Serija će pratiti "prijatelje koji pripadaju grupi koja se bavi hranom, pomažući jedni drugima dok traže ljubav, uspeh i savršenu stvar koja će sve to poboljšati“.

Lovato je dobio ulogu Teddi-ja, stilistu hrane koji pokušava da ima zdrav odnos sa hranom dok izlazi sa muškarcima. Iako će Tedi izlaziti sa muškarcima, Lovato je podelila da ne znaju da li će u svom ličnom životu završiti sa muškarcem ili ženom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz