Pretraži

“DELUJEŠ MI POZNATO“: Jutjuber nije prepoznao Novaka Đokovića, teniser odgovorio u svom stilu, pa nasmejao sve! (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:djokernole
Foto:Printscreen/Instagram:djokernole

Poznato je da najbolji teniser na svetu, Novak Đoković, i te kako voli i da se našali, a to smo često u prilici da vidimo u njegovim intervjuima, ali i objavama na društvenim mrežama.

Ovog puta na Novaka je naišao popularni jutjuber Ishowspeed koji na svom jutjub kanalu redovno deli moemnte iz fudbalskog sveta, pa tako ide i na razne fudbalske utakmice i prvenstva.

Njihova konverzacija je svima bila simpatična, jer očigledno da mladi jutjuber nije prepoznao Novaka.

Naime jutjuber ga je susreo i upitao “Kako se zoveš? Deluješ mi poznato“ na šta je Novak odgovorio šaljivo u svom stilu “Ja sam nova zvezda “AC Milana“, još uvek nisam igrao, ali igraću sledeću utakmicu“.

Nakon ovog Novakovog odgovora jutjuber je bio jako iznenađen i srećan, a sudeći po snimku očigledno je da je poverovao Novaku da je on nova fudbalska zvezda poznatog italijanskog kluba “AC Milan“.

Kada je video izašao u javnost, komentari Novakovih fanova su se samo nizali.

‘Kada ovaj dečko bude saznao ko je Novak počeće da igra tenis“,“Đoković je neizmerno zanimljiv“,“Svaka čast Đokoviću na ovakvom smislu za humor i što ga nije shvatio za ozbiljno, zamislite samo da je ovo rekao Ibrahimoviću, bilo bi jako smešno“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod objavljenog videa.

Podsetimo, Novak iako se bavi tenisom, jako voli da posećuje i druga sporstka dešavanja, te su utakmice “AC Milana“ jedne od njegovih omiljenih, jer je do nedavno njegov veliki prijatelj Zlatan Ibrahimović igrao baš za taj klub.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Osim što Novak voli ostale sportove, nedavno je viđen i na košarkaškom derbiju između Crvene Zvezde i Partizana gde je došao u pratnji svoje supruge Jelene i sina Stefana koji su vatreno navijali za Partizan sa tribina, iako naš proslavljeni teniser navija za Crvenu Zvezdu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Očigledno je da Novak voli u pauzama od svog sporta u kom briljira da se opusti u Srbiji uz svoju porodicu, te svaki svoj slobodan trenutak provodi sa njima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz