Pretraži

SAVRŠENA NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA U VAŠEM DOMU: 10 jednostavnih ideja kako da uredite svoj prostor sa malo novca

Showbiz
0
dekoracija praznici nova godina horoskop lifestyle
Foto: LaserCutano / Alamy / Alamy / Profimedia

Nova godina je pred nama i vreme je da adekvatna dekoracija u naše domove unese prazničnu atmosferu, a mi vam predstavljamo 10 ideja kako to da uradite uz malo novca. 

Koliko god da je tvoj dom veliki i koliko god da u njemu imaš prostora, garantujemo da ga možeš ukrasiti za praznike bez trošenja velikih količina novca.

Predstavljamo vam 10 zanimljivih ideja za dekoraciju doma, a između svih ovih opcija odaberi nekoliko njih koje ti se sviđaju i baci se na ukrašavanje sobe u sledećim danima. Neke od ovih stvari već sigurno imaš kod kuće, a druge možeš da kupiš i za jako malo novaca, dok neke od dekoracija čak možeš i sama da napraviš!

Ovo su jednostavne ideje kako da ukrasiš sobu koje može da realizuje baš svako.

1.Napravi pahuljice od papira

Ne može jednostavnije. Potrebni su ti samo obični beli papiri i to bilo kakvi – čak ne moraju biti beli! Svako zna da napravi pahuljice od papira. Samo treba da ga presaviješ i nekoliko puta i da uz pomoć makaza izrezeš različite oblike. Čak i da ne znaš da praviš ovakve pahuljice, ima tutoriala.

 

2. Upali mirisnu novogodišnju sveću

Sveće sa nekim novogodišnjim božićnim mirisom će napraviti pravu prazničnu atmosferu u tvojoj sobi. Samo pazi gde je stavljaš, da pored nje nema ništa što može da se zapali (ili direktno iznad nje).

3. Stavi na krevet novogodišnju posteljinu, ćebe ili jastučiće

Jedna od ideja je i da svoj krevet preobraziš! Ako imaš neku posteljinu koja je u novogodiđnjoj tematici,ćebe u ovoj temi ili male jastučiće, sada je vreme da ih izvadiš. Ne moraju uopšte da budu novogodišnji motivi na njima, dovoljno je da su naprimer crvene boje.

4. Lampice!

Ništa bez lampica. Možeš da ih postaviš kako god želiš i gde god želiš i sigurno je da će izgledati super. Ne moraju čak biti neke ogromne – i male su dovoljne da praznična dekoracija izgleda savršeno.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by N I C O L E (@villa.hyggelig)

5. Uzmi desetak kuglica i okači ih po sobi

Sigurno imate kod kuće višak kuglica koje neće stati na jelku i neće nedostajati ako desetak komada uzmeš da ukrasiš svoj lični prostor. Okači ih po različitim mestima u sobi!

6. Mini jelke stanu bilo gde

Možeš na policu ili sto staviti i mini jelku. One nisu toliko skupe i nekada dolaze već ukrašene, pa ti čak neće biti potrebni nikakvi dodatni ukrasi. Ova dekoracija je dobra ideja za manje prostore za one koji baš jako žele jelku, velika ne može da im stane.

7. Grane od jelke kao dekoracija

Jedan dan odeš u šetnju šumom i pokupiš nekoliko iglica ili grana od bora i iskoristiš ih za dekoraciju sobe. Ove grane možeš i da poprskaš sa zlatnim ili srebrnim šljokicama  u spreju.

8. Napravi božićno selo

Za one koji žele da naprave nešto malo više „ekstra“, ovo može biti jako dobra ideja. Kreiraj svoje novogodišnje selo! Nabavi male kućice, jelke, autiće i postavi ih na neku policu kao dekoraciju. Oko njih dodaj i ako imaš male lampice – biće preslatko!

 

@patriciabaradic Kako vam se sviđa? 🎄 #bozic2023 #bozicnoselo #dekoracije #fyp #foryou #viralvideo #trending #hrvatska #balkantiktok #foryoupage ♬ Carol of the Bells – Instrumental – Russell Davis & Roy Vogt & Michael Green & Marty Crum & Jeff Kirk & David Angell & Carrie Bailey & Steve Patrick & Nancy Allen & Ginger Newman & Sarah Valley

9. Nalepnice za prozore ili ogledalo

Dekoracije možeš da dodaš i na prozore. Postoje nalepnice za stakla s motivima pahuljica ili snega koje možeš lako staviti i kasnije lako skinuti. Dobra je ideja da ih dodaš i na ogledalo ako ga imaš u sobi.

10. Crveni detalji

Šta god da imaš u crvenoj boji može biti super detalj kada je u pitanju novogodišnja dekoracija. To je boja koju nekako svi vežu uz praznike. Pretraži kuću, njen podrum ili tavan, za crvenim ukrasima i crvenim stvarčicama i vidi možeš li da ih iskoristiš, piše „teen 385“

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz