Pretraži

Nakon rođenja ćerkice odlučio se na drastičnu promenu! Darko Lazić oduševio fanove jednim gestom, EVO kako sada izgleda (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni folker Darko Lazić, nakon što je po treći put postao otac, odlučio je da napravi drastičnu promenu izgleda kako bi se potpuno prilagodio prinovi.

Darko i njegova supruga Katarina u nedelju uveče su postali ponosni roditelji devojčice za koju su izabrali ime Srna. Nakon što je ponosni tata čak dva puta proslavio rođenje ćerkice, on je u sredu ujutru izveo Kaću i njihovu mezimicu iz porodilišta i odveo ih u kuću u njegovom rodnom Brestaču.

Dok se privikavaju na novu porodičnu rutinu sa bebom u kući, Darko se odlučio na drastičan potez kada je njegov izgled u pitanju. Folker je prepoznatljiv po svojoj crnoj kosi i bradi, a sada je odlučio da se potpuno obrije, te su njegovi fanovi imali priliku da ga vide u izdanju u kom ga godinama nisu videli.

Njega su prijatelji slikali tokom video poziva, pa su ovu priliku iskoristili i da se našale na njegov račun. „I sa i bez brade te volimo, ali si tako lepši“, napisali su oni.

Njegovi pratioci su zaključili da je Darko odlučio da se obrije kako bradom ne bi iziritirao bebinu kožu, te su ovaj njegov potez i pozdravili.

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Pevač je potom raznežio sve kada je podelio još jedan stori i to sa Srnom. Naime, njega je neko snimio kako se mazi sa novom bebom, pa je očigledno da Lazić uživa u novoj ulozi.

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Podsetimo, na dan kada je izašla iz porodilišta, Darko supruga, Katarina, odlučila je da se uhvati u koštac sa hejterima na društvenim mrežama, te im je uputila jasnu poruku nakon lavine negativnih komentara na njen račun povodom njenog nagog slikanja u poslednjim trudničkim danima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz