Pretraži

„DANAS JOJ JE ROĐENDAN“: Nakon hitne operacije ćerke Alee, Dado Polumenta ispunio obećanje koje je dao mezimici (FOTO)

Showbiz
0
dado polumenta
Foto: Youtube printscreen/IDJVideos

Pevač Dado Polumenta nedeljama unazad je najavljivao projekat na kom je radio duži vremenski period.

Radi se o albumu koji je za njega najemotivniji u karijeri s obzirom na to da je odlučio da ga nazove po starijoj ćerki Alei. Naslovna numera albuma je posvećena njoj, a ona se nalazi i na cover-u album.

On je kao datum izdavanja albuma izabrao današnji dan koji je ujedno i Alein rođendan. Ipak, on je u ovoj nameri bio sprečen, te je kasno sinoć obavestio svoje pratioce i fanove da dolazi do pomeranja izlaska albuma kroz zdravstene krize koju prolazi njegova starija ćerka.

Naime, ona je sinoć hitno operisana usled problema sa slepim crevom, a njen otac zbog toga je bio prinuđen da otkaže izlazak novog albuma koji inače nosi njeno ime. Dado je o ovome obavestio svoje pratioce na društvenim mrežama, međutim, nešto kasnije se ponovo oglasio i zahvalio svima na podršci, otkrivši da će ispuniti obećanje koje je dao svojoj mezimici.

Foto: Instagram printscreen/dadopolumentaofficial

– Pre svega, hvala svim divnim ljudima na ovolikoj podršci. Veliki ste, hvala vam na svakoj upućenoj reči, mislim. Alea je dobro, hvala Bogu dragom. Danas joj je rođendan i ne mogu, a da joj ne ispunim obećanje, bez obzira na situaciju, tako da u 15h na zvaničnom IDJVideos kanalu izlazi pesma „Alea“ koju posvećujem mojoj najhrabrijoj devojčici – napisao je Dado, a potom se oglasila i njegova supruga Ivona.

  • Čula sam ovu pesmu milion puta, svaki put sam se rasplakala, ali ovaj put sam se raspala na komade… – napisala je Ivona uz objavljen snimak nove pesme.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz