Pretraži

„Da nije velika zvezda, socijalna služba bi joj oduzela dete!“ Rijana zbog jednog poteza na meti oštrih kritika

Showbiz
0
Foto: Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznata pevačica Rijana zbog jednog poteza se našla na meti oštrih kritika, a besni roditelji je prozivaju zbog odnosa prema sinu.

Poznata pevačica Rijana i njen izabranik, poznati reper ASAP Roki, kao plod svoje lubavi dobili su dva prelepa dečaka. Pre nešto manje od godinu dana pevačica se porodila i na svet donela svogog drugog sina i to samo 16 meseci nakon što je na svet stigao njihov prvenac. Čini se da vreme leti, jer sada je njihov stariji sin napunio već dve godine, ali iako se dosta stvari promenilo, kritike na društvenim mrežama nikada ne prestaju.

Niame, ponosni roditelji su u čast rođendana svog starijeg naslednika pripremili skromnu dnevnu zabavu za porodicu i prijatelje. Premda oni nisu želeli veliku proslavu, ipak ova zabava nije prošla ne zapaženo i bez negativnih primedbi.

Rijana Asap Roki
Foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, dok su pozvani gosti slavljeniku pevali rođendansku pesmicu, Rijana je odlučila da se malo poigra sa svojim sinom, pa ga je uhvatila za noge, okrenula naglavačke i počela da njiše u ritmu pesme.

Premda je njen naslednik izgledao kao da ga ovo veoma zabavlja, fanovi na društvenim mrežama nisu imali istu reakciju i oštro su osudili postupak lepotice sa Barbadosa.

Jedan od komentara koji se najviše istakao na društvenim mrežama je glasio:

„Rijani socijalna služba da ovo vidi oduzela dete – samo da nije tako velika svetska zvezda“, i dok su se mnogi složili sa ovim, drugi su stali na njenu stranu pa su mnoge mame pisale da se one na isti način igraju sa svojom decom, da je to vrlo bezazleno i da se vidi da je pevačica „kao sve majke“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz