Pretraži

Bivši partneri, zaraćene strane i ljubavni trouglovi: Spisak zvanica ovogodišnje Met Gale najavljuje dramatično veče u Njujorku

Showbiz
0
Credit: Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia Credit: Tayfun Coskun / AFP / Profimedia

Ove subote ljubitelje mode očekuje najvažniji modni događaj godine i pravi spektal, a sada je izašao i potvrđeni spisak zvanica za Met Galu 2024. godine.

Met Gala je tradicija duga 76 godina, a glavna urednica Voga, Ana Vintur već godinama donosi završnu reč o temi, kostimima i zvanicama. S obzirom na to da je ceo događaj osmišljen kao humanitarno veče, svi pozvani moraju svoje mesto platiti 50.000 dolara, međutim to ih ne sprečava da sa nestrpljenjem iščekuju svoju pozivnicu.

Svake godine se mesecima unapred spekuliše o spisku gostiju, a sada je na jednoj Instagram stranici osvanuo navodno potvrđeni spisak zvanica. Ako je verovati ovom spisku, Ana Vintur nije ni ove godine omašila, te publiku očekuje prilično dramatično veče u subotu 6. maja.

Ovogodišnji bal će po svemu sudeći proći u znaku bivših ljubavi, s obzirom na to da se pri samom vrhu spiska nalaze Kendal Džener i Bed Bani, čija veza je obeležila prošlu godinu. Bad Bani će se naći i u ulozi domaćina Meta.

Naravno na spisku je i Kim Kardašijan, ali i njen bivši dečko Pit Dejvidson. Oni su se već sreli na Metu prošle godine nakon raskida, a sudeći prema fotografijama sa događaja, nekadašnji par je ostao u prijateljskim odnosima.

Međutim, kada se radi o Kim, drame svakako neće manjkati, s obzirom na to da se na spisku nalazi i Tejlor Svift. Tejlor je nedavno izbacila novi album, a veliku pažnju je privukla pesma koju je ova zvezda posvetila Kardašijanki i njihovom sukobu koji traje godinama. Pored njih dve, među zvanicama će se naći i Karli Klos, nekadašnja Tejlorina prijateljica, koja ju je prema spekulacijama izdala, a sada je dobra prijateljica sa Kim.

Još jedan dramatična trougao privukao je veliku pažnju, a radi se o holivudskom paru Hejli i Džastinu Biberu i naravno Seleni Gomez.

Credit: Marion Curtis/StarPix / Shutterstock Editorial / Profimedia
Credit: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon debakla u vezi sa njenim tenom i šminkom 2018. godine, ovo će biti prvo pojavljivanje Selene Gomez na Met Gali, dok je Hejli preskočila samo poslednju godina, a Džastin se poslednji put pojavio na Metu 2021. godine, kada je na samom kraju večeri imao i iznenadni nastup.

S obzirom na to da holivudski tračevi i onlajn ratovi prate Selenu, Hejli i Džastina već godinama, svi se pitaju kako će se ova trojka ponašati na ovom njujorškom događaju.

Selena i Hejli su se susrele 2022. godine na jednom crvenom tepihu i tom prilikom objavile zajedničku fotografiju koja je oborila internet i sa kojom su pokušale da zaustave mržnju i pretnje koje njihovi fanovi upućuju na račun i jedne i druge.

Međutim, ovo bi bio prvi put od Seleninog i Džastinovog raskida i njegovog venčanja sa Hejli, da se nekadašnji par susreće. S obzirom na to da je Selena već mesecima u srećnoj vezi sa producentom Benijem Blankom, koji je nekada bio blizak prijatelj Biberu, fanovi se takođe pitaju da li će on biti pevačicin plus jedan, te kako će izgledati susret ove četvorke.

Uprkos svemu, mnogi se nadaju da će ova Met Gala proći i u znaku ljubavi. Na spisku zvanica nalazi se i Kajli Džener, kao i glumac Timoti Šalame. Oni su već neko vreme u vezi, međutim do sada se nisu zvanično pojavili ni na jednom crvenom tepihu, iako su nekoliko puta uslikani u javnosti. Zbog toga, mnogi se nadaju da će im upravo Met Gala biti odgovarajuća prilika da se konačno pojave ruku pod ruku.

Foto: Golden Globes / PictureLux / Profimedia

O vezi supermodela Điđi Hadid i Bredlija Kupera spekuliše se već mesecima, a par je nedavno po prvi put uhvaćen kako razmenjuje nežnosti. Ovaj „power couple“ je takođe pozvan na dobrotvornu galu, te se i njihovo pojavljivanje iščekuje sa nestrpljenjem.

Međutim i Bredlijeva bivša devojka, sa kojom ima ćerkicu, Irina Šajk, je takođe na spisku zvanica, ipak to ovom paru ne bi trebao da predstavlja problem, s obzirom na to da su i Bredli i Irina više puta isticali kako se sjajno slažu.

Naravno, Met Gala ne može proći bez modnih ikona koje su tokom godina obeležile ovaj događaj. Blejk Lajvli, Lejdi Gaga, Zendeja, Dženifer Lopez, Arijana Grande, En Hatavej, Margo Robi, Kejti Peri, Naomi Kembl, Bijonse, Kara Delavinj, samo su neka od imena koja će se pojaviti na ovogodišnjem Metu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HIGH FASHION (@metgala.official)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz